This is Mika

26.04.2013 16:54 2min luku 32

High Octane!

Terve!

Star Nutritionin ihka ensimmäinen Intra-Workout on vihdoin saapunut valikoimaan! Tuote on nimeltään Octane.

Octane on treenien aikana nautittava juoma, joka antaa lisää suoritustehoa! Sisältää BCAA:ta, L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja B6-vitamiinia.

  • Stimulanttivapaa tehonlisääjä
  • Lihasvoimaa lisäävä vaikutus
  • Edistää palautumista
  • Useita hyviä, raikkaita makuja

octane

Täytyy sanoa, että tätä on kyllä odotettu jo pitkään. Monilla muilla merkeillä on näitä introja ollut jo jonkin aikaa ja on erittäin hienoa, että myös Star Nutrition sai kehiteltyä omansa. Itselleni on tulossa jo yksi purkki Octanea makuna Apple! Voin melkein vannoa, että jos et ole nopea, nämä viedään käsistä ja jäät ilman.

Pistä siis klikaten tuosta bannerista sivun ylhäällä, niin pääset välittömästi tukun sivuille poistamaan omat octaanit!

Star Nutritionin Octane sisältää tarkkaan valitun koostumuksen aminohappoja, jotka eri tavoin parantavat treeniesi laatua stimuloimalla suoritusmekanismeja. Octane sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia, jotka stimuloivat proteiinisynteesiä samalla kun ne ehkäisevät lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä. Octanessa on myös L-Glutamiinia, joka on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo. Jokainen annos antaa myös 1000 mg Sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja aikaansaa voimakkaan pumpin.

Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista ja voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota.

Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta. Tuotteessa on myös B6-Vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön.

Annosta kohden:

  • 7000 mg haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
  • 2500 mg L-glutamiinia
  • 1000 mg sitrulliinimalaattia

Käyttöohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 1 annos (3 mitallista / 14 g jauhetta) 250 ml:aan vettä ja juo ennen treeniä ja treenin aikana. 1 annos antaa 10,5 g aminohappoja.

Tämä lisäravinne nousee välittömästi mun ”must-have” -listalle, mitä tulee lisäravinteisiin, joilla on oikeasti jotain merkitystä kehityksen kannalta!

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.