This is Mika

20.07.2015 09:11 1min luku 17

Selkäilyjä salilla

Moi!
Eilen veivattiin selkää kolmen liikkeen voimin. Ylätalja, kulmasoutu kässäreillä ja vipuvarsi yläsoutu yhdellä kädellä. Noi liikkeet ovat kieltämättä oikein hyviä ja tuntuvat ottavan koko selän alueelta lihakset mukaan.
Tässä lyhyt klippi kässärikulmasoudusta

Ei menty tota 50kg kässäriä isompiin painoihin. Pidettiin liike hallussa ja paketissa. Melko rauhalliseen tahtiin ja tuntumalla paukutettiin tällä kertaa 10 toiston settejä.
Mä jostain syystä tykkään tehdä yhden käden liikkeitä selälle. Moni on sitä mieltä, ettei ne ole yhtä tehokkaita kuin kahden käden liikkeet. Itse otan mehut yleensä irti ensin kahden käden liikkeellä, joka useimmiten on ylätalja. Siihen päälle tykkään veivata pari yhden käden liikettä.
IMG_7787
Yhden käden liikkeissä omasta mielestäni on etuna se, että liikkeen saa vietyä pidemmälle, kuin kahdella kädellä tehtynä. Itse tykkään vielä korostaa supistusta kääntämällä kroppaa hieman liikkeen suuntaisesti. Tekee gutaa, kun saa sellaisen koko kyljen matkalta tuntuvan supistuksen selkään.
Palataan ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Muista, jos tilaat jotain tukulta, niin muista #bannerinkauttatietenkin TOTALLY DYYYDS!!! 😀

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.