This is Mika

27.01.2010 10:58 2min luku 2

Raksauutiset

Kuka voi sanoa, että raksalla olisi tylsää, kun työnjohtokin on tämän näköistä (kuva alhaalla)?

pekkaraksa1

Kysehän siis on taas Pekasta. Pekka ei sitten millään osaa olla housut jalassa. Aamulla, kun tulet työmaalle jo kaukaa kuuluu Kake Randelinin ”Pakko painaa pitkää päivää”-ralli tai jos on perjantai niin ”Tilipäivä koittaa”-biisi. Pekan lemppariartisti Kake raikuu kohtalaisen usein työmaalla, kaikki työntekijät eivät kuulemma siitä niin tykkää.

Kuhmon poika Pekka ei vieläkään ole salille eksynyt, ainakaan treenaamaan. Lounaaksi Pekka kuitenkin ostaa jo tavaksi tulleen kuitupohjaisen pizzan, jogurtin ja riisipiirakkaa. Nämä herkut huuhdellaan alas grandimehulla. Bodyura ei siis ihan vielä ole ottanut tuulta alleen. Muutama osa-alue on vielä työn alla.

Muuta raksalla tapahtunutta: Harri ”rautakoura” Nuopponen on nostanut todistettavasti 10 tiiltä ilmaan oikealla kädellä. Painoa tälle kasalle tuli siis käsittämättömät 48 kiloa. Harri myös kuljetti farmarikävelytyylisesti 5 tiiltä molemmissa käsissä noin 15 metrin matkan. Sekin varmasti uusi maailmanennätys, sillä luulenpa, ettei vastaavaa ole kukaan koskaan edes yrittänyt. Harri on muuten myös 40 kilon pintahuoparullaa nostanut maassa lattiapenkkityylisesti 90 kertaa putkeen. Jos näitä nyt lukee niin herää kysymys, tehdäänkö siellä töitä lainkaan? Vastaus on: tehdään! Töiden lomassa nuo vekkulit tyypit välillä keksii vaan niin hassuja juttuja, että nauruilta ei yksinkertaisesti voi välttyä. Hyvä porukka takaa aina hyvän työilmapiirin ja täytyy sanoa suurella sydämellä, että tähän firmaan on huumorintajuisimmat ja ammattitaitoisimmat äijät haalittu kasaan.

Kesää vain odotellessa, sillä nämä pakkassäät ovat koetelleet varmasti jokaista työmaata ympäri Suomea. Eikö sitä muuten sanota, että kovia pakkastalvia seuraa aina helteiset kesät? Toivotaan niin!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.