This is Mika

15.05.2019 16:26 3min luku 0

Fitnesstukun tiimiviikonloppu oli napakymppi!

Moikka!

Viime viikonloppu oli menoa ja melskettä. Oltiin Fitnesstukun tiimipäivillä Tukholmassa ja mukana oli Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan edustus. Perjantaina saavuimme paikalle ja sunnuntaina oli homma taputeltu ja matkasimme takaisin kotiin.

Suomen tiimissä oli tällä kertaa allekirjoittaneen lisäksi mukana Oona Tolppanen, Teemu Packalen ja Joan Keihäs. Ruotsilla oli luonnollisesti isoin joukkio mukana, koska heillä on muutenkin hyvin suuri joukko sponsoroituja urheilijoita mukana menossa. Norjan ja Tanskan ryhmät olivat suurin piirtein samaa kokoluokkaa mitä meillä oli.

Lauantaina käytiin pelailemassa rantalentopalloa The Beach -nimisessä paikassa, joka muistaakseni sijaitsi Södertäljessä. Iso halli, jossa pystyy pelaamaan rantalentistä vuoden ympäri. Oikein mukava paikka ja siisti meno siellä. Itselleni ei ihan sitä perinteisintä harrastemenoa, mihin olen tottunut, mutta ihan kivaa se oli silti. Osuin jopa pari kertaa palloon ja onnistuin syöttämään verkon ylikin pari kertaa.

The Beach mestan ulkopuolella menossa sisälle.

Tässä vähän kuvaa miltä mesta näytti sisältä:

Suomen tiimi syömässä kiinalaisessa ravintolassa perjantai-iltana.

Lauantaina rantalentiksen jälkeen käytiin iltasella libanonilaisessa ravintolassa testaamassa tasting menu, eli sapuskaa oli vähän jokaista sorttia. Kuvaa en sitten jostain syystä ottanut sieltä, joten se jääköön vähän salaisuudeksi, mitä syötiin. Hyvää kyllä oli.

Hotelli oli nimeltään Clarion Sign niminen mesta, jossa yövyttiin. Siellä oli oikein mainio aamupalasetti tarjolla ja hotla sijaitsi aivan ytimessä, joten erinomainen paikka yöpyä jos sinne päin eksyy.

Teemu Packalenin Breakfast of the Champions

The Beach ja ryhmä suomalaisia…

Sunnuntaina oli vielä Fitnesstukku järjestänyt koko porukalle parituntisen tiimikokouksen, jossa puhuttiin hieman firman tulevaisuudesta ja tavoitteista sekä mikä rooli sponsoroiduilla urheilijoilla on tässä kaikessa. Oli oikein kiva viikonloppu ja oli mahtavaa tutustua muiden maiden urheilijoihin.

Tässä yhteiskuva kaikista meistä paitsi minusta. (olin vessassa ja nää oli mennyt ottamaan yhteiskuvan ilman mua?)

Iso kiitos vielä Fitnesstukulle, joka näki kaiken sen vaivan järjestää tämä hieno tapahtuma meille!


Proteiiniviikkoja on jatkettu!

Tarjous on siis yhä voimassa ja saat tämän viikon ajan vielä ihan superhalvalla erinomaisia proteiinilisiä tukulta. Itse kävin tilaamassa jo omat Whey isolaatit. Käytän nykyisin huomattavasti enemmän lisäravinteita, kuin jokin aika sitten, sillä pelkän puhtaan  ravinnon syöminen isosti käy todellakin työstä. On niin paljon helpompaa nauttia muutama välipalaprotskujuoma ja sillä boostata päivän kokonaiskaloreita, kun muutenkin syö jo todella paljon.

Tämä helpottaa ja myös säästää suolistoa kuormittumasta liikaa. Olen huomannut, että kun söin pelkästä ruuasta yli 4k kaloreita per päivä, oli oloni todella tukala ja täysi. Kaloreista en kuitenkaan halua tinkiä koska tiedän sen olevan iso osa kehitystäni näinä päivinä. Puhdas ravinto älykkäällä makrojakaumalla antaa tukea koviin treeneihin, palauttaa ja pitää huolen, että energiaa riittää muuhunkin kuin saleiluun. Näiden lisäksi sinne tänne taktisesti sijoitettu välipala toimii todella hyvin.

Käy siis hyödyntämässä tarjoukset!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.