This is Mika

20.01.2014 21:42 2min luku 44

Puerton chillailuja

Hola!

Terveisiä täältä Teneriffan saarelta. Puertossa chillaillaan viikko. Huoneistohotelli Casablancassa meillä on tytsyn kanssa n. 60 neliöinen kolmio ja kieltämättä näkymät vähintäänkin erinomaiset.

Partsilta näkyy kaunis katu ja vilkas kaupunkielämä. Maisemaa koristaa upeat Orotavan vuorenrinteet ja Teide.

view hotel

Aivan hengästyttävän kaunis tuo Teide, kun aamulla aurinko valaisee tulivuoren rinteen säteillään!

teide

Valokuvat eivät millään tee oikeutta näille upeille näkymille. Makuuhuoneestakin näkyy atlantti ja siellä lipuvat purjeveneet. Sää on ollut loistava ainakin näin ekana päivänä. Päivisin on yleensä 20-24 astetta varjossa ja öisin mukavan viileää 14-16 astetta näin ”talvisaikaan”. Tänäänkin oli mahtavan lämmintä, keskipäivällä 24 astetta ja nyt iltaa kohden tietty viilenee.

Kirjoittelen tässä partsilla pientä blogipäivitystä ja katselen illan hämärtymistä. Olut on kylmää ja paahdetut härkäpavut maistuvat törkeen hyvälle! Kuivatut, paahdetut ja suolatut härkäpavut eli epsanjaksi Habas Fritas maistuvat hyvälle ja ovat runsaan proteiinipitoisia. 100g sisältää: 471cal, 26g proteiinia, 47,2g hiilaria ja 17,8g rasvaa. Todellista herkkua siis tällaiselle bulkkisialle.

Casablancassa on myös mainio kuntosali, jossa me viimekin vuonna käytiin reenailemassa. Nyt ollaan samassa mestassa vielä yötä niin salille ehtii mainiosti aamupäivällä. Treenataankin täällä joka päivä vaikka chillaillaankin ja on loma. Mä en itseasiassa edes pystyisi olla treenaamatta lomalla, koska jo muutaman päivän kuluttua tulee sellainen löysä ja paineeton olo ja sellainen olotila käy pääkoppaan. Mä haluan päästä salille purkamaan ylimääräiset energiat jonka jälkeen toki voi sitten rentoutua ja nauttia ruuasta, juomasta ja hyvästä seurasta.

Kello on 20:52 ja valot syttyilevät Oratavan rinteillä sijaitseviin koteihin. Kauniit välkkyvät pisteet luovat tunnelmaa hämärtyvään iltaan. Katuvalot pian syttyvät ja ihmiset, niin paikalliset kuin turistitkin lähtevät ravintoloihin illalliselle. Alkaa tässä itselläkin jälleen olla nälkä, vaikka näitä paikallisia herkkuruokia ja tapaksia on koko päivän jo tullutkin popsittua. Kyllä masuun mahtuu vielä lisää!

Hauskaa illanjatkoan kaikille sinne Suomeen pakkasiin! Termikselle terkkuja ja kiitos kotitontun roolista jälleen kerran.

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.