This is Mika

14.02.2019 18:43 3min luku 2

Meininkipäivitystä ja tietysti Hyvää Ystävänpäivää!

Moro!

Viikko taas painettu treenejä valmennettavien kanssa. Neljät jumpat putkeen. Nyt muutama päivä lepoa ja sunnuntaina viimeistään selkää. Etureiskojakin pitäis mennä pumputtelemaan, että niihin sais lisää massendaalia. Kaikin puolin tiukka viikko ollut tähän mennessä ja lomien jälkeen tietysti ihan hyvällä fiiliksellä saanut kurittaa kehoa.

***

***

Safka maistunut hyvin viimeaikoina. Vaihtelevasti olen kiskonut paistetua riisiä ja kanaa, kananmunalla sekä kanapastaa tomaattikastikkeessa. Välillä on tullut ostettua noita valmiita riisipusseja, joissa on se 200-250g kypsää riisiä per pussi. Yksi 200g pussi siis vastaa abaut 100g kuivapainona riisiä. Nuo lämmitetään mikrossa parissa minuutissa, mutta olen sen lisäksi paistanut kypsää riisiä pannulla ja lisännyt sinne pari kokonaista kananmunaa. Chiliä ja mausteita sekaan ja on totta vieköön tosi hyvänmakuista safkaa. N

Näitähän ateriaherkkuja mulla on tuossa mun ravinto-ohjelmapaketissa mukana, jotta se syöminen olisi helppoa ja hyvää. Helposti valmistettavat safkat, jotka maistuvat hyvälle. Sellaista sen olla pitää. Ei liian hankalaa tai säätämistä eikä myöskään liian kalliita raaka-aineita. Tärkeintä on saada riittävästi ravintoa, jolla tuetaan kovaa treenaamista ja palaudutaan, mutta myös kevyesti laittamalla miinuskaloreille ruuat ja lisäämällä kulutusta saadaan erittäin tehokas rasvanpolttodieettikin aikaiseksi.

Tänään jälleen Myyrin Kuntokeskuksessa rautaa rankaisemassa!

Vedettiin Ison Danin kanssa sellaiset käsipeijaiset, että oksat pois. Ojentajille tuli kevyet 450 toistoa ja pumppi aivan hillitön. Hauiksille tuli lähes sama määrä toistoja ja hiki lensi. Ojentajat kestää todella raakaa kuritusta ja olen huomannut, että nuo allit kasvaa parhaiten, kun sekoittaa vaikka vuoroviikoin voimapainotteista massatreeniä työntävillä liikkeillä ja vastavuoroisesti sitten enemmän eristävämpiä ja supistavampia liikkeitä volyymilla. Nämä tavallaan toistensa ääripäät toimivat todella tehokkaasti ja antaa kasvuärsykettä käsille.

Ei siis pidä unohtaa sitä voimapuolta, vaikka bodataankin lihaksia. Niillä on oma paikkansa ja varsinkin isommissa perusliikkeissä tulisi tehdä silloin tällöin isommilla raudoilla lyhyempää sarjaa ihan ns. perusvoimatreeniä. Näiden yhteisvaikutus on todella tehokas.

Treenien jälkeen on hyvä hymyillä!

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

Muistithan, että Frieds Week on vikaa päivää voimassa?

Ota 3 ja maksa vain kahdesta tuotteesta. Käytä koodia: VDAY. Klikkaa kuvaa alla ja käy shoppailemassa kuteita vaikka tulevaa kevättä varten!


Äläkä unohda ilmaisia toimituksia!

Kirjoita kassalla koodi: NYYSSIS, niin postikulut poistuvat laskulta. Nyt ei siis tarvitse ostaa yli 49€, vaan voit shoppailla pienempiäkin ostoksia! Koodi voimassa 17.2 klo 23:59 saakka!

Klikkaa siis kuvaa alla ja käytä kassalla koodi: NYYSSIS

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.