This is Mika

18.01.2019 13:46 2min luku 0

Livevideotallenteita ulkona!

Moikkarallaa!

Oikein hyvää perjantaita kaikille. Tässä taannoin Twitchissä tuli pyyntö, että olisin toisinaan myös YouTubessakin live striimissä. Tällä viikolla olenkin sitten pariin otteeseen puskenut talkshowta ulos ja ne on luonnollisesti katsottavissa jälkikäteen.

Molemmilla kerroilla oli erittäin hyvät jutustelut käynnissä siellä ja saatiin tosi mielenkiintoista porinaa aikaseksi. Pistä ihmeessä kuunteluun nuo molemmat jaksot, jos on kiinnostusta!

Taljahauista demonstroimassa

Pannu kahvia ja podcastit kuunteluun!

Jaksoissa mainitaan Octanetarjous, joka on vielä voimassa tämän viikon loppuun asti. Jos haluat käydä sen hyödyntämässä, niin klikkaa TÄSTÄ!

Treeniohjelmista mainitaan myös ja jos tällaiset kiinnostaa, käy tutustumassa lisää TÄÄLTÄ! Myös Ravinto-ohjelmapaketti on keskusteluissa mukana, eli jos kiinnostaa pistää sapuskat uuteen uskoon ja tukemaan omaa treenausta, käy tsekkaamassa yksityiskohtaisemmat tiedot TÄÄLTÄ!


Treeneistä ja ruuasta

Treenit sujuneet mainiosti ja hyvin tuntuu uppoavan jokainen jumppa sinne minne pitääkin. Kroppa paineistuu kivasti ja korkea hiilarin määrä tekee lihaksista pyöreät ja vastaanottavaiset. Kun lihas saa salilla helposti pumpin päälle, sitä on huomattavan kiva treenata. ”Mind and muscle” -yhteys pysyy hyvin ja liikkeet saa menemään lihaksille. Itse suosittelen hiilarin syömistä ehdottomasti jokaiselle, joka haluaa tuloksia aikaan. Ja tarkoitan nimenomaan, että hiilaria nautitaan runsaasti pitkin päivää ja ladataan hiilarivarastoja päivän treeniä varten. Proteiinin määrä voi pysyä jopa yllättävän alhaalla, koska hiilihydraatti on proteiinia säästävä makroravinne.

Toki on muistettava, että kun nautitaan korkeita määriä hiilaria, rasvan määrän olisi hyvä olla suhteellisen maltillinen. Tämä on yksilöllistä, mutta noin 1g/painokilo riittää varsin hyvin rasvalle per päivä. Se mikä määrä on sitten paras ja toimivin, ettei ylimääräistä rasvaa kerry, on melkeinpä vain testattava itse. Lähtee esim hieman alemmista rasvoista liikkeelle, ja jos tuntuu siltä, että homma toimii, antaa palaa vaan. Liiallisen rasvan määrän huomaa siitä, että läskiä alkaa kertyä massakaudella kehoon lisää. Silloin rasvaa on ruokavaliossa liikaa. Hiilari ja rasva ei ole missään nimessä hyvä yhdistelmä, kun niitä syödään paljon. Roskaruoka, pizzat, hampurilaiset ja einekset yms sisältää usein todella paljon hiilaria ja rasvaa. Nämä ei ole niitä parhaimpia ruokia, jos halutaan optimoida kehitys lihaksen kasvun kannalta.

Itse olen saanut noin 8 kiloa lisää massaa, kun olen syönyt suhteellisen tarkasti ja katsonut makrosuhteet kohdilleen. Rasvamassaa ei ole tullut niin paljon, kuin sitä voisi tulla. Kaikki on kiinni ravinnon laadusta ja makrojen suhteista toisiinsa.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.