This is Mika

24.12.2018 14:07 2min luku 0

Feliz Navidad!

Hola!

Pyhät päällä ja ruokaa pöytään. Jos jotain Juulenina voi tehdä, niin syöminen on sellainen asia mikä bodymunkille ja fitnesskissalle on rakasta. Aaton aattona vuoltiin poron sisäpaistista sellaiset käristykset, että meinas kielen nielasta mukana. Kotikutoista perunamuusia ja itsepoimituista puolukoista tehtyä puolukkasurvosta.

***

***

Käristykset pöydässä!

Syökää ja levätkää ja antakaa kehon palautua menneiden viikkojen treeneistä. Nyt on mahdollisuus toteuttaa tätä optimaalisinta recoverya ja ottaa sitten pyhien jälkeen haltuun treenit aivan uusilla energiatasoilla. Itse olen havainnut tällaisen tavan olevan todella tehokasta kehityksen kannalta. Jopa dieeteillä on silloin tällöin äärimmäisen tehokasta ottaa hypertankkauspäiviä käyttöön tehostamaan aineenvaihduntaa. 🙂

Btw, onko korvani jollain tasolla kasvaneet näin pyhien aikaan? Ja mitä tykkäätte hatustani? 😀

Treenit viime viikolla…

Viikko meni vauhdilla, mutta siitä huolimatta sain vedettyä läpi todella tehokkaita treenejä. 5- jakoisella menin pääasiallisesti, mutta sinne väliin upotettiin yksi mun laatimasta 2-jakoisesta treeniohjelmapaketista jumpat. Valmennettavan kanssa tehtiin volyymipainotteinen treeni työntävillä liikkeillä. Aivan mahtavaa oli. Vikat jumpat viikolle tehtiin itse legendan eli Kari kardaanin kanssa. Kari on sellainen ruoskija ainakin minun kanssa, joten saatiin ihan mielipuolinen käsijumppa aikaseksi Myyrin Kuntokeskuksessa. Ojentajille hakattiin reilusti yli 500 toistoa kaiken kaikkeaan. Ja vikaan sarjaan äidyttiin tekemään niin mielipuolisesti toistoja, ihan vain, koska se oli hauskaa kiduttaa omia ojentajia äärimmilleen.

Silloin tällöin on kiva shokeerata lihaksia, kunhan sellainen ei ole jokapäiväistä. Shokkijumppia on hyvä tehdä harvakseltaan ja ihan vain silloin tällöin. Hermosto ottaa kivasti osumaa ja lihas saadaan ajettua totaalituhoon.

Habaa puskettiin loppuun klusterisarjoilla mutkatangolla.

Gud Juulenit kaikille ja startataan ensi vuosi uusilla kujeilla.

Pieni vinkki kaikille niille, jotka tekevät niitä uuden vuoden lupauksia. Meikäläisen valmispaketit ovat mainio tapa pitää kiinni uuden vuoden lupauksista ja varsinkin, kun mennään salille treenaamaan ja polttamaan sitä ylimääräistä pois. Sitä on huomattavasti helpompi lähteä tekemään treenejä, kun on treeniohjelma, jota toteuttaa. Myös painon hallintaan ja kehitykseen vaikuttaa paljon mitä syödään ja minkälaisilla makroravinteilla se toteutetaan. Minun suunnittelemat ravinto-ohjelmat ovat suosittuja ja erittäin tehokkaita paketteja.

Tutustu treeniohjelmapaketteihin täällä, (klikkaa kuvaa alla):

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.