This is Mika

16.11.2015 15:41 2min luku 11

Die Antwoordia, sikareita ja hyvää DYYDseuraa!

Moi!

Jassoo, se olis jälleen uusi viikko ja uudet jekut. Viikonloppu meni pikkujoulutunnelmissa ja oikein mukavaa oli. Kardaanin kanssa alkuilta meni Die Antwoordia kuunnellessa ja poltellessa sikareita meikäläisen tykönä. Eipä se paljon muuta tarvii ku ollaan sellasia simppeleitä DYYDEJÄ!

IMG_0475

Aamupäivällä olin jumpillakin käynyt ja siinä iltasella sitten jatkettiin Myyrin Kuntokeskuksen perinteikkäissä pikkujoulutunnelmissa. Oikein mukavat kemut oli siellä Saku järjestänyt. Kiitos vaan järjestäjille ja kaikille läsnäolijoille.

Melko pulska poika jo alkaa olemaan

IMG_0472

Tänään pitäis olkapäitä paukutella turvoksiin. Huomenna sitten etureisiä Meijerillä pitkästä aikaa. Kiva sielläkin käydä tsekkaamassa menoa.

Hei, ihan pieni muistutus kaikille, tänään on sitten ehdottomasti viimeinen päivä tälle superdiilille. Nyt vielä ehtii hyödyntää klo 23;59 asti. Klikkaa kuvaa ja pääset tukun sivuille.

700x240_mika_20_procent_nov15

Tässä vielä ohjeet!

Klikkaa tarjouskuvaa tai banneria blogin yläosassa, jonka jälkeen pääset tukun sivuille. Valitse haluamasi tuotteet ja kassalle mennessäsi kirjoita Lahjakortti/Alennuskoodi -ruutuun koodi: MIKA20

koodi

Loppuun vielä Die Antwoordia! Sopii vaikka treenimusaksi!

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.