This is Mika

09.12.2011 21:38 1min luku 6

Sano ei hifistelyille!

Yo! Dodally DUUUDES!

Unohtakaa liiat hifistelyt! Älkää miettikö syönkö nyt yhden gramman liikaa proteiinia tai treenaanko nyt eristävän liikkeen kahdeksalla vai yhdeksällä toistolla, kun jossain sanottiin ettei sitä tai tätä saa tehdä.

Jos lähdetään hifistelemään yhdessä asiassa niin silloin on tärkeää, että ryhdytään hifistelemään aivan kaikessa. Muutenhan koko hifistelystä ei ole mitään hyötyä tai se on niin marginaalinen, että sitä ei edes huomaa. En kuitenkaan usko, että kenelläkään (Hietalan Uttia lukuunottamatta) olisi rahkeita tehdä kaikkea bodygenren ympärillä olevia asioita äärimmäisellä tarkkuudella.

Josko me normaalit ihmiset (Utti Hietala ei ole normaali vaan hän on hullu bodymunkki) keskityttäis vaan niihin perusasioihin eli kovaan treenaamiseen, PUHTAASEEN ravintoon (jota syödään tasaisin väliajoin) ja riittävään lepoon, niin kehitys on taattu! Moni takertuu liikaa noihin hifijuttuihin, koska ne varmasti tuovat kiasti maustetta muuten niin puuduttavaan treenaamiseen. Tulosta kuitenkin saavat ne tyypit, jotka sitkeästi vaan jaksaa treenata vuodesta toiseen, satoi tai paistoi!

Tässä meikäläinen työn touhussa, menossa etuvipari-pystypunnerruskombinaatiosarja:

Olkapäät huusi TOTALLY DUDESIA! 😀 😀 😀

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.