This is Mika

07.02.2015 12:04 3min luku 54

Vetoremmejä ja kuntokuvaa

Terppa jälleen!
Sujuuko jumpat, onko energinen olo? Ite oon huomannut, että kun valoisaa aikaa alkaa pikku hiljaa olla taas enemmän, niin sitä jaksaakin paremmin. Treenit kulkee paremmin ja vireystaso on huomattavasti korkeampi. On se jännä miten tuo valon voima vaikuttaa meihin ihmisiin. 🙂
Pistetään heti miten tähän väliin hyvä diili tuolta tukulta. Meinaan nyt olis viikonlopun tarjouksessa Savolaisen Supermass sarjasta Pro-Meal valmissekoitus. Maken sarjaa ei varmastikaan kauheen usein tule alennushinnoilla vastaan, joten nyt vois testata tuotakin tuotetta, kun on hyvässä tarjouksessa! Viikon diilinä on erittäin hyvän makuinen Gainer Pro Bar. Muista ottaa patukkaa messiin tilanteisiin, kun safkaa ei ole saatavilla!
Pistähän banneria laulamaan! lal lal laa! 😀
alehinnat
Eilen pumppailin selkää. Otin ohjelmaan messiin alataljan pitkästä aikaa. Tuntui selässä hyvältä runtata sitäkin laitetta. Ekana liikkeenä tein sitä ja nousin maltillisesti 60 kilosta sinne 110kg 15 toistoilla ja kybän korotuksilla. Toka liike oli lappari niskantaakse (suurinpiirtein samat setit) ja kolmas yläviparikoneessa poikittain. Nami nami nam. Tuntui oikein hyvältä ja selkä kiitti!
selka
Pistin yhden sarjan kuvaten, painoa tais olla 100kg.

Remmit kiinni tiukasti niin ei tarvitse keskittyä puristamiseen ja sarjan voi viedä loppuun asti.
ready
En haluaisi, että sarja loppuisi kesken sen takia, etten jaksaisi pitää tangosta kiinni. Haluan, että lihas on se heikoin lenkki ja että sarja loppuu vasta silloin, kun lihas vetelee viimeisiään. Moni on sitä mieltä, että vetoremmejä ei kannattaisi käyttää, kun sitä puristusvoimaa pitää myös kehittää. Mun vastaus siihen on, että tottakai jos haluaa puristusvoimaa kehittää, sitä myös kannattaakin kehittää, mutta tehdään ne puristusvoimatreenit sitten omana päivänään. Selkätreeneissä puristusvoima on se ensimmäinen joka pettää, kun mennään isoihin painoihin ja pitkiin setteihin. Selkä jaksaa sata varmasti pidemmälle kuin sormivoimat, kun kyseessä on kovat sarjat. Tehdään siis selkää selkäpäivänä, ei puristusvoimaa, ja rautakourareenit sitten omanaan, jos sellaiseen on kiinnostusta.
Itse pysyn toistaseksi puhtaasti bodauksessa ja pidän vetoremmit visusti ranteissani, koska haluan keskittyä täydellisesti nimenomaan siihen tunteeseen lihaksessa, enkä joutua hajoittamaan sitä keskittymistä myös joihinkin epäolennaisiin asioihin, kuten juuri puristusvoimaan. Ja lisätään vielä, että kyllä se puristusvoima kehittyy vaikka ne remmitkin on mukana. Ei siinä nyt ihan ranne löysänä mennä, vaikka onkin versat tai jotkut muut kiedottuna tankoon kiinni. 🙂
Maaliskuussa tosiaankin muutetaan safkoja päälaelleen ja siirrytään vhh:lle. Huhtikuussa olis pikku lomareissu Madeiralle niin onhan se ihan kiva olla vähemmän läski kuin nyt on. Ja sitäpaitsi pääsee vähän jo testailemaan tuota ruokavaliota ja sen toimivuutta hieman ennen varsinaista dieettiä.
Tässä kuntokuva eilisen selkäjumpan jälkeen
pose2
92-93kg pojan neuvolapaino yhä. Tulee muuten Maailskuussa niin putoamaan tuo paino, sen tiedän. Koska VHH tekee sen, että nesteet lähtee liikkeelle. Nyt on sellainen nestepöhö vielä päällä, kun tuota hiilaria tulee välillä melko runsaastikin syötyä.
Pyrin kuitenkin syömään aika paljon sapuskaa vaikka mennäänkin matalammille hiilareille. Sinne 3500 hujakoille pistän kalorit, ehkä jopa korkeammalle. Mutta hiilarit lasken 100 gramman pintaan. Tarkoittaa siis sitä, että pakastevihanneksia tulee sitten syötyä jauhelihan kanssa, voi ällötys sentään. 🙁
Teillä yleensä on hyviä vinkkejä aina, kun kyselen. Pistetään nyt tähänkin kyssäri, mikä on mielestäsi parhaimman makuinen pakastevihannessekoituspussi? Saa siis olla mitä vaan, wok-vihanneksista what ever. 🙂
Kohta jumpille. Käsireeniä vuorossa. Pumpataan noi tikut täyteen verta apinan raivolla. Ei muuta ku Octanen sheikkeriin, Creashockit naamaan ja menoksi!! Hyviä treenejä kaikille lukijoilleni! Ootte parhaita Dyydejä, DYYD FIST –> BOOM!

Kommentit (54)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.