This is Mika

12.04.2013 04:26 2min luku 17

NPNG - No Pain No Gain!

No niin, viikonloppu lähenee. Lauantaina kisat ja kuulemma Kultsa olisi loppuunmyyty? Näin Bodylehden sivuilla:

Ensimmäistä kertaa kehonrakennus- ja fitnesshistoriassa on Kulttuuritalon kilpailu loppuunmyyty ensi viikonloppuna.

Olen tulossa vain aamun kehonrakennus- ja CBB-kisaan, mitä teen, kun minulla ei ole lippua?
Jos olet tulossa katsomaan vain kello 10:00 alkavaa kehonrakennus- ja CBB-kilpailu, Kulttuuritalon lippupisteessä myydään kello 09:00 lähtien lippuja tähän tilaisuuteen ja myynnissä on vielä satoja pääsylippuja ainakin heti aamusta. Näillä lipuilla EI PÄÄSE sisään iltapäivän kilpailuun. Lippujen hinta on 40 euroa. Näin kaikki kehonrakennus- ja CBB-kisaan tulevat fanit pääsevät sisään.

Minulla ei ole lippua kello 15:00 alkavaan naisten kisaan, mitä nyt teen?
On hyvin todennäköistä, että paikkoja vapautuu kun ovet avautuu ja yleisö menee paikoille istumaan, mutta kuinka paljon paikkoja on vielä myynnissä, sitä kilpailun järjestäjä ei voi tietää (koska jotkut katsovat vain alkukilpailun ja lähtevät sitten kotiin syystä tai toisesta, näin käy aina). Eli jos sinulla on kärsivällisyyttä ja vähän hiturainen onneakin, niin saat liput vielä juuri ennen kisaa Kulttuuritalon lipunmyynnistä. Missään nimessä paikan päälle ei kannata tulla kello 15:00 jälkeen.

Jeba. Hyvä mäihä kävi sinänsä mulla, sillä meikä saa frendin kautta ennakkoon ostetut liput joilla käsittääkseni pääsee molempiin skaboihin katsomaan? Mestoilla on kuulemma Fitnesstukku storen standi, eli jossain välissä tullaan sielläkin pyörähtämään. Nähdään siis mestoilla.

Tänään sitten kunnon brutaalit jumpat selälle ja olkapäille. Raakoja perusliikkeitä, joilla muskelit kasvavat. Hilavitkuttimet hiivattiin. Perusliikkeet ja vapaat painot ovat tärkeimmät elementit bodauksessa. Apuliikkeet ovat asia erikeen, kun viimeistellään lihas kovista pääliikkeistä. Pääliikkeiden toistomäärät voimapäivinä ovat hyvä olla 3-6 välillä ja apuliikkeiden 10-15 välillä. Mitä enemmän haetaan vaihtelua, volyymiä ja ”palauttavia” treenejä, voidaan pääliikkeiden osalta nostaa toistomääriä esim 8-15 ja apuliikkeissä 15-20 toistoon. Tauot toki lyhyemmät.

Eli ei muuta kuin NPNG!! No Pain No Gain!

1arm_

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.