This is Mika

07.07.2014 11:04 2min luku 28

Omenat ja Suomen lait!

Terppa!
Ollaan heinäkuussa, banneriskaba käy kuumana. Tää kuukausi on siis aikaa ottaa osaa kilpailuun. Heinäkuu on kesän parasta aikaa, tai ainakin pitäisi olla esim säiden puolesta. Viikonloppu oli kyllä lupaavasti lämmin, mutta saapa nähdä jatkuuko lämpöiset ilmat?
Vaikka onkin kesä, niin uutisten osalta kamaluudet eivät kyllä lopu. Esim Oulussa tuntematon mies puukotti toisen miehen henkihieveriin. Uhri oli kuulemma päästänyt sisään tuntemattoman henkilön joka sitten jostain syystä heitti keklua keuhkoon. Melko harvinaista tosin on, että toisilleen täysin tuntemattomat ihmiset tappavat toisiaan. Veikaanpa tässäkin tapauksessa näiden miesten kuitenkin tunteneen toisensa. Miksi kukaan nyt täysin tuntematonta ihmistä kotiin sisälle päästäisi?
Kyllä useimmiten noiden takana on jokin yhteys tai tyypit jollain tasolla tietävät toisensa. Kuka nyt päähänpistosta menisi kenenkään kotiin ja puukottaisi? Pihalla ensin heittäisi noppaa, että mihin asuntoon menisi? Toki on tapauksiakin, joissa todellakin täysin tuntematon henkilö randomisti päättää tappaa tai vahingoittaa jotain sivullista. Se vaan on kuitenkin aika harvinaista, varsinkin, jos tilanteessa ei ole esiintynyt minkäänlaista provokaatiota.
street-violence
Hyvin surullista kuitenkin kaikin puolin, että ihmiset vahingoittavat toisiaan. Itse en väkivaltaa hyväksy kuin puolustatumistilanteessa. Tosin Suomen laki on kyllä melkoisen outo siinä tilanteessa, kun puolustaa itseään niin melkeinpä siinä saa itse sitten syytteet niskaan. Kotiin tunkeutuvat roistot jos pieksee menemään niin siinä istutaan itse syytetyn pallilla oikeudessa. Sitä pitää ensin saaha itse suurin piirtein kunnolla nekkuun ja mieluiten vielä jollain astalolla ennen kuin voi leipoa takaisin turpaan! Noh, nää on näitä. 😀
Sitten muihin aiheisiin.
Itse olen sellainen Apple-mies ja tykkään omenaisista tuotteista. Kotoa löytyy iMac 24, Mac book air, iPhone 5S ja iPad. Nyt olis kiinnostuksen kohteena tuo apple TV, mutta laitteesta en oikein tiedä mitään. Onko tuo nyt edes kauhean käytännöllinen? Mitä kokemuksia jengillä on tuosta pikku boxista? Onko ollut hyödyllinen hankinta? Hintaahan tuolla ei ole mitenkään kauheasti, mutta mitään turhaa kapistusta en kyllä kotiini halua hankkia.
Sitä tulee paljon katsottua leffoja koneelta, kuten myös sarjoja. Miten kätevästi moiset siirtyvät telkkarin ruutuun tuolla applen TV:llä?
tv
Loistava PWO on tukulla tarjouksessa!
Mutant Mayhem on ollut itsellänikin paljon käytössä. Hyvänmakuinen PWO, joka voitti viime vuonna Fitnesstukulla PWO Of The Year -palkinnon. Nyt vain 29,90 kun tuo normaalisti kustantaa melkein 42 euroa!! Pistähän banneri laulamaan!! 😀 JEBA!!!
800_mutant_mayhem_Q314_FTUK

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.