This is Mika

18.01.2022 08:44 1min luku 2

OLKAPÄÄLIIKKEET SMITHISSÄ, JOITA TUSKIN OLET TEHNYT! (mukana video)

Moikka!

Olkapäille on paljon erilaisia liikkeitä olemassa, jotka helposti jää perustuttujen liikkeiden jalkoihin. Artikkelissa Pystypunnerrusvariaatioita olkapäille näytin käsipainoilla tehtäviä, hieman erilaisempia vaihtoehtoja. Nyt näytän videolla, minkälaisia vaihtoehtoja voi tehdä smithissä olkapäille.

***

***

Kannattaa kokeilla näitäkin omissa treeneissä, sillä olkapäät kyllä tykkää kaikenlaisista punnerruksista. Pitää myös huomauttaa, että näitä smithissä tehtäviä variaatioita on kaiken lisäksi turvallista tehdä, koska liikeradat pysyvät stabiileina ja voit keskittyä täysin itse lihakseen.

Itse tykkään erityisesti tuosta yhden käden punnerruksesta, jossa voit asettua juuri itsellesi parhaimpaan asentoon suhteessa tankoon ja keskittyä vain olkapään supistamiseen.

Tässä tuo video!Fitnesstukulla on nyt hurja alekamppis nimeltään Pushing Limits. Kannattaa käydä tsekkaamassa herkulliset tarjoukset. Äläkä unohda mun alekoodia (MIKA10), jolla saat vielä extra-alennuksen kassalla. Klikkaa siis kuvaa alla ja käy hakemassa protskut ja muut buusterit!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.