This is Mika

06.03.2010 12:02 2min luku 6

Väliaikatietoa

Nyt ollaan sitten syöty vasta neljä päivää tuota Novedexia ja pikkasen tuntoja on jo pakko kirjoittaa. Olen ottanut 2kpl iltaisin ja aamulla on kieltämättä ollut kuiva ja nesteetön olo. Yön aikana juoksee pari kolmekin kertaa kusella tuon ansiosta. Aineenvaihdunta tuntuu kiihtyneen ja treenit ovat kovasta työtahdista huolimatta kulkeneet hyvin. Kuten noista uusimmista kuvistakin huomaa, kunto on mennyt eteenpäin hienosti. Jos näin lyhyellä aikavälillä tuntuu vaikutavan näin positiivisesti, mikä on tulos pidemmällä käytöllä? Mitään nukahtamisvaikeuksia, libidonlaskuja taikka muita sivuvaikutuksia en ole kokenut (ainakaan vielä), mitä jotkut käyttäjät ovat listanneet. Kaikki ovat toki yksilöitä eikä aina kaikki asiat toimi välttämättä kaikilla niin kuin pitäisi.

Myös tuosta Animalin M-Stakista olen saanut treeneihin lisää potkua. Hauska huomata noin 15-30 minuutin M-Stakin nauttimisen jälkeen kuinka veri virtaa suonissa antaen lämpimän kuumotuksen kehoon. Pumppi on aivan älytön jo ekojen sarjojen jälkeen. Hyvä kombo tosiaan nuo Animal Stakit ja Novedexit.

novedexxtm-stak

Fitnesstukulta on tulossa postissa hyvä palautusjuoma, jota odotan innolla. Nimittäin Super Gainer Pro 1kg. Nopeasti imeytyvä palautusjuoma perustuu Vitargon hiilihydraattimenetelmään ja siihen on lisätty myös kreatiinia. Lähes laktoositon tuote sopii tällaiselle herkkävatsaiselle hodarille hyvin. Estää kataboliaa tehokkaasti imeytymisen vuoksi. Tätä on pakko kokeilla, kun hintakin jää alle 20 euron/kilo.

Super Gainer Pro

sgp

Ei muuta kuin kilkkailemaan banneria ja loppu on sinusta kiinni. 🙂

-Mika

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.