This is Mika

18.07.2018 09:52 2min luku 5

Vasen käsi tummeni - Headbang Tattoo

BOOM!

Maanantaina pisti Headbang Tattoon omistaja/arkkitehti/taitelija Saku meikäläisen vasemman käden täyteen mustetta. Vähän sellaista H.R Giger -tyylistä orgaanismekaanista taidetta. Kädessä on jo entuudestaan Sakun taitelemia kuvia, kuten viikinkilohikäärme ja Atzteekkityylinen kiviaurinko. Kivasti tuo Gigerimäinen taide sekoittuu tuonne.

Sakun 11 vuoden ammattitaito kyllä heijastuu tässä mainiosti. Forkun alapuolella oleva Sepulturatyylinen tribaalikökötys tulee vielä saamaan ehostusta ja varjoja, ja ehkä jotain muutakin, saapi nähdä mitä Saku keksii. Olen todella tyytyväinen tähän lopputulokseen.

Siinä on jotain jännää, kun näkee itsensä jollain tavalla vajaavaisena, keskeneräisenä ja kun sitten saa tuota mustetta oikeisiin paikkoihin, olo tavallaan seesteytyy. Se on vaikea selittää sitä tunnetta, mutta ne ihmiset, jotka tatuointeja ottaa, tietää sen kyllä. Nyt kun vasuriin tuli se viikinkilohikäärme ja kiviaurinko, niin se tyhjä kohta siinä välissä häiritsi suunnattomasti. Se oli vain saatava täytettyä. Näin siis tuon maanantain session jälkeen on kuin tuo kuva olisi aina ollut tuossa, sen näki ikään kuin jo sielun silmin etukäteen.

Instagrammin IGTV:ssä laittelin tatuoinnin vaiheista videoklippejä, nämä löytyy myös Facen urheilijaprofiilista: TÄÄLTÄ

Sakun Headbang Tattoon sivuilla on paljon Sakun aikasempia töitä ja yhteystiedot, jos kiinnostaa Sakulla käydä ottamassa leimaa! TÄÄLTÄ HEADBANGIN SIVUILLE!


Hey, muistakaa, että Octane on nyt 2 yhden hinnalla!! Makuna myös mun suunnittelema Fresh Forest Berries!!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.