This is Mika

07.05.2018 10:00 4min luku 2

Reissun päältä lomarapsaa!

Heippa hei sinne Suomeen!

Minkälainen sää siellä? Täällä 30 varjossa ja veden lämpötila 32 astetta. Olin eilen ehkä vähän liian kauan auringossa ja poltin nahkani pahasti. Käytiin parin tunnin kävelyllä saaren lounaan puoleisessa kärjessä, hiekkasärkällä ihailemassa upeaa Intian valtamerta. Siellä ulkomeren ja sisäatollien aallot kohtaavat. Muutenkin maattiin parisen tuntia auringossa välillä pulahtaen mereen vilvoittelemaan. Illalla totesin palaneeni tosi pahasti. Jopa jalkapöydät paloi niin ilkeästi, että kenkiä oli vaikea pitää salilla jalassa. Muutenhan täällä ollaan koko aika ilman kenkiä, niitä kun ei siis tarvitse. Pelkkää ihanan pehmeää, valkoista hiekkaa joka paikassa. Jopa ravintoloiden lattiat ovat hiekkaa.

Pistetääs tähän näitä kuvia ja niiden yhteyteen joitain höpinää.

Eilen vielä ennen nahan käristymistä oli jalkajumpat salilla.

Sali on vaihtanut paikkaa. Se sijaitsee nyt aivan rannalla ja näkymät ovat kieltämättä aivan törkeen upeat. Jalkaprässi saatu sinne myös sekä ristikkäistalja. Muutenhan tuo sali on melkoisen alkeellinen, mutta kyllä siellä jumpat saa läpi vedettyä käyttämällä mielikuvitusta.

Puskin superina reiden ojennuksia ja prässiä. 30+30. Tauot olivat lyhyitä ja pidin kovaa intensiteettiä yllä. Sain tosi hyvän pumpin jo ekoista sarjoista alkaen.

Complimentary shampagne from the staff.

Näkymä huvilamme edessä olevalta rannalta. Ajaton ranta. Pilvet lipuvat horisontissa hitaasti ohitse. Aika tuntuu pysähtyvän. Meren aaltojen kuohu tekee uneliaaksi. Chill and relax!

Huvilamme pilkottaa taustalla. Puut ja pensaat ovat luoneet kauniin käytävän, josta voi pujahtaa takaisin mökille, vaikka hakemaan lisää virvokkeita. Oma ranta ja rauhallisuus tekee hyvää sielulle. Moebiuksen eeppinen Arzak on työn alla rannalla maatessani.

Illallisella. Lautasella naudan pihvejä pippurikastiikkessa, coleslaw -salaattia ja jotain friteerattuja nyyttejä tulisella täytteellä. Kokit paistavat pihvejä ja muuta tuoretta sapuskaa ravintolassa, josta voi sitten käydä pyytämässä itselleen suoraan grillistä sapuskaa. Kypsyysasteen saa itse päättää ja kokki sitten grillailee siinä odottaessa pihvit. Joka päivä on eri teema, joka kiertää kahden viikon kiertoa. Käytännössä parin viikon reissulla et tule syömään yhtenäkään päivänä samaa ruokaa. Not bad?

Jälkkärit ovat aivan petollisen herkullisia. Eilen tuli jälkiruuaksi naposteltua karamellisoituja banaanin paloja. Huh huh, miten herkullisia. Täällä saa kieltämättä itsensä niin totaalisen täyteen, kun pöydät notkuu herkkuja. Toki oikeilla valinnoilla pystyy vaikka dieetillä olemaan täällä, mutta en suosittele sellaista. Miksi turhaan kiduttaa itseään? Jos ollaan lomilla niin ollaan sitten täysillä lomilla. Ei mitään pihistelyä ja säännöstelyä silloin. Lomat voi hyvin ajoittaa sellaiseen ajankohtaan, jolloin ei ole dieettiä päällä.

Baareja löytyy saarelta muistaakseni jotain 6-7 kappaletta. Allasbaarin teemana on frozen drinksut, eli margaritat ja daiqirit. Tässä yksi oma lemppari Coconut margharita.

Illalla vähän posettelin punaisen nahkani kanssa

Slomo doublas’ ☀️?

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on


Testotimon Raod to Ironrebel jatkuu

Hei, muistakaa tsekata Testotimon uusin jakso Road to Ironrebel -sarjasta. Uusimmassa jaksossa meikä vierailemassa. Ollaan mayorsilla treenailemassa olkapäitä.

Timo ehti jo skabata kisoissa eilen ja lauantaina. Lauantaina tuli kolmas sija ja eilen alle 90kg sarjassa viides sija. Onnea Timolle näistä saavutuksista.


Maailman herkullisin patukka on nnyt proteiinijauheena!

Goodlife-patukat ovat saaneet superherkulliset whey -proteiinijauheet rinnalleen. Itse ehdin jo maistella näitä ja kieltämättä hyvän makuisia. Kivaa vaihtelua ja hintakin todella kohtuullinen.

Käy tilaamassa ja testaa. Klikkaa kuvaa alla!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.