This is Mika

07.12.2016 19:09 3min luku 4

Fitnessmyytinmurtajat is BACK!

Hellou!

Ihmeiden aika ei ole ohi. Nimittäin piiiitkän tauon jälkeen tänään kuvasimme uuden jakson Fitnessmyytinmurtajia! Kyllä vain, kävimme Merihaan Voimalaitoksella taltioimassa aivan kreisin setin Kalmin Satun ja Rehellin Tomin kanssa. Tämä jakso voi hymyilyttää jonkin verran.

Tässä askarrellaan jotain selkeesti kuvauksiin liittyvää

fmm2

Intro tehtiin tavalliseen tapaan old school PWO:n eli kaffekupposen ääressä

fmm1

Uusi jakso tulee ulos suurella todennäköisyydellä tämän viikon sunnuntaina. Eli vaikka sunnuntai yleensä onkin hyvin masentava päivä (seuraava päivä on maanantai, joka on viikon paskin päivä), tällä kertaa sille päivälle on odotettavissa jotain tosi kivaa. Informaatiota jaksossa on jälleen erittäin paljon. Itsekin opin kuvauksissa uusia asioita. Satu on jäätävän hyvä ja tietää erittäin paljon treenaamisesta.

Jatkossa Fitnessmyytinmurtajia on tulossa hiukka tiheämpään tahtiin, mitä tähän mennessä on tullut. Harmiksemme on koko kesä ja syksy meillä mennyt niin ilkeästi ristiin lomien ja työpuuhastelujen kanssa, että tämänlainen harvakseltaan tehty sarja ei saa jatkua.

Lupaamme, että jaksoja tulee tiheämmin ja useammin, kuin mitä on tänä vuonna tullut. Pahoittelemme siis minä ja Satu molemmat, että näin on päässyt käymään. 🙂 Nyt kuitenkin uutta erää odotellessa. BOOM!

Kirjaproggis etenee ja olen painanut ihan hullun lailla juttuja kirjaan.  Giant Killerin tarina ja treeniopas valmistuu koko ajan ja olen erittäin tyytyväinen jo tähän asti tuotetusta materiaalista.

Kuva Tomi Rehell

giantkillerrehell

***

Jos treenin aikainen intrajuoma on tärkeä kovaa treenaavalle urheilijalle, niin voin rehellisesti sanoa, että myös palautusjuomalla on selkeästi oma paikkansa treenarin tärkeyslistalla. Se on äärimmäisen merkityksellinen ja ajankohtaa ajatellen erittäin hyödyllinen lisäravinne.

Bolt Hardcore on yksi ehkä parhaimmista/laadukkaimmista palautusjuomista, mitä markkinoilla on. Sen sisältämät ravinteet ovat äärimmäisen huolellisesti suunniteltu, ajatuksena synergistinen vaikutus. Bolt on suunniteltu olemaan nopea ja tehokas. Hydrolysoitu heraproteiini Optipep esipilkottuine proteiiniketjuineen varustaa kropan di- ja tripeptideillä, jotka imeytyvät nopeammin kuin luonnollinen heraproteiini.

Bolt Hardcoren hiilihydraatit (Vitargo, Palatinos, friuktoosi) imeytyvät täydellisesti kehon glykogeenivarastoihin, joissa ne täydentävät energiavarastoja treenin jälkeen.

Proteiinien, aminohappojen ja hiilarien yhteisvaikutus luo elimistöön insulinogeenisen tilan, joka tehostaa Boltissa sisältävän Creapuren imeytymistä lihassoluihin. BOOM!! 😀 Jokaisella ainesosalla on siis oma tarkoituksensa ja yhdessä nämä auttavat elimistöä palautumaan kovasta treenistä.

Hommasin Boltista eksklusiivisen diilin teille lukijat. Saat normaalisti tiukkahintaisen Boltin (34,90€) nyt hintaan 22,69€!!! Klikkaa siis kuvaa alla ja pääset tähän eksklusiiviseen diiliin käsiksi. Tämä diili siis ainoastaan blogini lukijoille. Mistään muualta et saa tätä tarjousta! 🙂 GO GO GO!!

ftfi-mika-35-bolt-hardcore_700x240_dec_16

Bolt tarjous on voimassa 11.12 klo 23:59 saakka.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.