This is Mika

22.03.2017 13:19 2min luku 12

Team M&M teki videon pitkästä aikaa

Heippa!

Team M&M teki paluun.

Ensimmäisessä videossa yli kahteen vuoteen teemme eräänlaisen Video talkshown, jossa mukana mm. leffacorneria sekä höpisemme muista elokuvista, muistelemme nostalgisia juttuja, Mike selventää HDR:n ideologiaa ja tottakai annamme välittömän palautteen katsomastamme leffasta Kong Skull Island.

Tässä video

Videossa vilahtava musta paita ja MZGZ neuletakki on muuten Disturbilta! Käy tsekkaa Disturb.fi!

Kipeenä ollut nyt periaatteessa lauantaista lähtien. Aivan kammottava yskä ja flunssa. Salille ei ole mitään asiaa vaikka yleensä sinne uhmaten terveyttäni menenkin. Nyt tuo yskä on vaan sen verran ilkeä, että pienikin hengästyminen saa keuhkot reagoimaan ilkeästi ja tulee niitä yskänpuuskia. Kuumetta on koko ajan pikkasen, sellaista lämpöä. Pitää nyt vaan levätä ja yrittää saada itsensä terveeksi. Ei tämä kivaa taaskaan ole, kun juuri tuntui siltä, että oli päässyt vähän parempaan fiilikseen treenaamisen osalta. Nyt jälleen siirtyy koko comeback. Todella tylsää. 🙁

Vika tsänssi!

Hei tänään on sitten vika päivä noiden Goodlife-patukoiden kanssa! Low Sugarit ja Originaalit ovat siis puoleen hintaan! Makuja on aivan tuhottomasta ja nämä ovat kieltämättä ihan törkeen hyviä. Klikkaahan kuvaa alla ja pääset suoraan diiliin käsiksi!

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.