This is Mika

17.05.2016 18:16 2min luku 4

Haastista ja uuden projektin kuvauksia!

Moikkiskoikkis!

Taas ollaan menty ja touhuiltu pää hiessä pari päivää.

Eilen oli tärskyt Mayor’s Gymillä, jossa mua haastateltiin ensin Radio Cityyn ja sen jälkeen toimittaja Iida Savonjousi teki vielä omaan hyvinvointi-proggikseensa haastiksen. Tämän Iidan oman jutskan voi jo kuulla Kaupunkiradiosta podcastina!

Linkki: Iidan hyvinvointi-spessu lähetys

Tuossa yläpuolella siis linkki tuohon juttuun. Käykää kuuntelemassa jos kiinnostaa. Iida on oikein mukava tyyppi ja oli ilo tavata hänet. 🙂

13254937_10207683496539875_1056910430284932549_o

Jep ja sit muihin uutisiin!

Satu Kalmi! Kaikkihan tuntevat Satu Kalmin, tuon fitfarmin valmentajan ja mediapersoonan, joka on vilahdellut ties missä tv-ohjelmassakin. 😀 Tuossa jokin aika sitten laitoinkin someen pienen teaserin, että haluaako porukka nähdä minun ja Satun yhteisiä jumppia kenties? Vastaanotto oli erittäin hyvä ja moni oli kovin kiinnostunut jos me yhdessä jotain videomateriaalia saatais tehtyä.

fitnessmyytinmurtajat

Nyt on sitten homma niinkin pitkällä, että tänään ollaan käyty kuvailemassa ihka uuden sarjan pilottijakso. Sarja nimeltään Fitnessmyytinmurtajat tulee ulos ensimmäisen megasuperpilottijakson voimin toivon mukaan tämän kuun aikana. En kerro sen yksityiskohtaisemmin mitä tässä aivan ensimmäisessä jaksossa tapahtuu, mutta pääsette seuraamaan Satun ja minun matkaa tämän sarjan syövereihin aivan alusta lähtien, ennen kuin itse sarjan nimikään on vielä olemassa.

Tiimi koossa

13254808_10207682537515900_5477069734478460688_o

Luvassa paljon kauas kantautuvaa ääntä, sillä me Satun kanssa ollaan kuulemma melko kovaäänisiä. Me ei itse olla kyl sitä mieltä, mutta esim Rehellin Tomin mielestä äänisäädöt olivat haasteelliset, kun meidän kantavat äänet liian lähellä mikkiä muka aiheutti mittarin viisarin punaiselle alueelle siirtymistä jokseenkin usein.

Pilottijakso on melkoisen katastrofaalinen ja kaaottinen, koska ensinnäkin treenit jotka olin varmaankin kännipäissäni suunnitellut, oli aivan liian kovat. Molemmat meistä hyytyi ennen aikojamme. Toisekseen, me vielä uhottiin, että me ollaan niin kovia, että me kestetään mitä vaan ja aika lailla pian sen jälkeen tajuttiin, ettei me kestetäkään… 😀

Sit se pokan pitäminen

Oltiin Satun kanssa päätetty, että vedetään vähän vakavahenkisempi juttu, jossa pääpaino olisi hyvin informatiivisen sisällön tuominen katsojille helposti purtavassa muodossa. Noh, koko hommahan hajosi ihan kättelyssä ja missä tahansa oltiin, niin me repeiltiin ja koko jaksosta tulikin pelkkää läpän heittoa, huonojen vitsien viljelyä sekä tahatonta ja täysin väärässä tilanteessa räkättämistä. Jopa kameramieskin menetti pokerinsa useissa tilanteissa, joka on äärimmäisen harvinaista, sillä Tomi on hyvin synkkämielinen ja haudan vakava ihminen. 😉

Eniweis, luvassa on siis ihan asiaa, vinkkejä ja ohjeita niin treenin kuin ravitsemuksen osalta unohtamatta hersyvää huumoria. Tämä on Fitnessmyytinmurtajat ja tätä ei kannata missata mistään hinnasta! BOOOOOOM!!!

PS

Älä unohda mun Monsterdiiliä!! KLIKKAA TÄSTÄ OHJEISIIN!!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.