This is Mika

16.05.2016 20:35 2min luku 20

MONSTER DISCOUNT OFFER!!! OMG!!?!!

HELLOU!!

Hyvät ystävät! Pitkästä aikaa, nyysmaisteri pistää teille jotain kivaa extraa kehiin. Onhan siitä jo mennyt tovi, kun viimeksi jotain eksklusiivista tarjousta ollaan täällä blogissa lukijoille suotu. Mulla on aina ollut perimmäisenä ajatuksena, että paras lahja lukijoille on sellainen lahja, joka säästää puhtaasti rahaa. Ja tämä tarjous todellakin säästää!

Kun moiseen lisätään sellainen pikku jutksa, kuin valinnan vapaus, niin johan pomppaa ja kunnolla. Nimittäin nyt olis vähän erikoisempaa diiliä tarjolla teille lukijoille, jotka uskollisina jaksatte seurata blogiani ja lukea päivityksiäni. Pakotin Fitnesstukun järkkäämään MONSTER DISCOUNT OFFER:in ja halusin siihen sellaisen lisäyksen, että te ystävät, saatte itse valita mitä te haluatte ja SILTIKIN saatte reilun jäbän alennuksen!!

Eli yksinkertaisuudessaan, ostaessasi 100 eurolla mitä tahansa Fitnesstukulta, SIIS MITÄ TAHANSA!! Saat 30€ alennusta hinnasta!! Elikkä kun ostokset ovat 100€ tai yli, saat 30€ alennusta!!! BOOM!!! 😀

Klikkaa kuvaa:

700x240_MIKA_CODE_maj16_FTUK

OHJEET!!

  1. Klikkaa tuota kuvaa tuossa ylhäällä ja siirryt Fitnesstukun sivuille.
  2. Tee tilaus (väh 100€).
  3. Kassalla kirjoita lahjakortti/alennuskoodi -laatikkoon koodi: NYYSSIS
  4. 30€ alennus ilmestyy ostoskoriisi! BOOM!!

Katso kuva alla:

alennuskoodi

Ou JEAH!! Ou JEAH!!

Tää diili on niin hyvä, että tähän kohtaa on pakko saada Jim Carreyn Can you feel it -giffi!!

canufeeltheoffer

MONSTER DISCOUNT OFFER on voimassa vain tämän viikon loppuun asti, eli 16.5-22.5 kello 23:59 saakka!!

Että tällaista tällä kertaa. Mielestäni sain järkättyä aikas mehevän diilin tässä kaiken kiireen keskellä. Mulle on aina tärkeää, että saan jollain tapaa ikään kuin palkita teitä, jotka täällä käytte mun blogiani lukemassa. Tämä tarjous esim ei löydy mistään muualta kuin blogistani. Jos haluat olla tosi kiltti, niin kerro nyt bodaavalle isoäidillesikin tästä, niin mummu saa hommattua itselleen uudet treenipöksyt 30 egen alennuksella. 😀 Heh hee…

Miettikää nyt, voitte siis tilata ihan mitä tahansa kivaa tukulta ja se palkitaan 30€ alennuksella, kun summa saavuttaa sadan euron rajapyykin. JA MUISTAKAA, tarjousta voi käyttää rajattomasti. Tämä ei siis ole kertaluontoinen per asiakas. Tilaa vaikka joka päivä satasella ja tulet saamaan tuon alennuksen!! 🙂 Muista siis nuo yksinkertaiset ohjeet yllä ja homma toimii!

Oikein iloista viikonalkua kaikille!! KA BOOM!! DYYDARMY!!

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.