This is Mika

12.06.2010 09:51 2min luku 0

Uusinta-arvonta

Moi!

Perjantai meni ja yhdet liput jäivät lunastamatta ensi viikonlopun fitnesstukku.fi Openin bodauskisoihin. Uusinta-arvonta suoritettiin virallisten valvojien läsnäollessa. Onnellinen lippujen voittaja on nimimerkki:

Tompsu18!

Onneksi olkoon! Tompsu18 lähettää siis sähköpostitse yhteystietonsa parin päivän sisään niin saat liput postissa! Jos taas tästäkään herrasta ei kuulu mitään muutamaan päivään annan liput sitten sille seuraavalle henkilölle, joka ehtii ensimmäisenä lähettää yhteystietonsa minulle! Mutta siis pari päivää annan aikaa Tompsulle, niin paluupostissa tulee kaksi lippua Fitnesstukku.fi Openiin.

Alaselkä vihoitellut maanantain syväkyykyistä. 190kiloa taisi olla aika pala alaselän lihaksille, varsinkin kun siinä mennään todella syvälle, väkisinkin paino siirtyy hieman alaselän päälle. En käyttänyt edes vyötä siinä painossa, mutta ehkä olisi pitänyt? Muutenkin jonkin verran omituisia särkyjä ollut pitkin kehoa, vasemman hauiksen kiinnike yhä kipeä ja oikean käden forkun lihaskalvot puristaa luuhun (katso kuva), eli tuo lihas nimeltään Flexor Carpi Ulnaris jännittyessään aiheuttaa käden sisäpuolella olevaan luuhun kipua (medial epicondyle). Lihaskalvot todennäköisesti painaa luuhun, joka aiheuttaa kipua puristaessani esim tankoa. Ärsyttävä pikku vamma.

photo25

Polveen yhä koskee, mutta hitto koskekoon. Kunhan pääsen treenaamaan jalkoja sen verran, että lihakset menee kipeäksi, riittäköön se minulle.

Eilen tein kovia punnerruksia tällä laitteella:

rintahaba01.JPG

Sarjat:

(Painot yhteensä molemmin puolin)
  • 15*30kg
  • 15*70kg
  • 10*120kg
  • 10*140kg
  • 5+3*195kg (3*avustettua)
  • 20*140kg

Ojentajille tein kolme eri liikettä. Punnerrus pään päälle, ranskalainen punnerrus ja push down. Ojentajat ovat iso osa käden laksuutta, jopa kaksi kolmasosaa olkavarresta on ojentajaa. Jos haluat kasvattaa isot tykit käsien paikalle, muista treenata ojentajia kovaa ja monipuolisesti. Vaihtele massaliikkeistä pumppaaviin volyymitreeneihin aina aika-ajoin. Älä anna ojentajien koksaan tottua tietynlaiseen rutiiniin. Pidä joskus pitkäkin tauko ojentajien treenaamisesta (nehän saavat osansa monessa muussakin liikkeessä, kuten penkki ja muut punnerrusliikkeet) ja välillä treenaa niitä kaksi, kolmekin kertaa viikossa.

Ojentajatreenin jälkeen käsi on pumpissa:

bling

Treenaamisiin,

-Mika-

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.