This is Mika

28.08.2011 03:58 3min luku 4

Heräämisiä 3+4/4

Huomenta

Jep, eli eilen aamulla jäi päivittämättä tuo herääminen, kun jääpalakoneen sydän petti. Raskas asia oli heti tilitettävä tänne ja unohtui kirjoittaa tuntemukset väsyneisyydestä. 😉

Edellisenä yönä nukuin 5h, joka tuntui vasta päivällä töissä ollessani. Aamulla ei ollut muuta havaittavaa kuin kevyttä ”seiniäpäin”-kävelyä ja motorisia ongelmia. Tekstiä kirjoittaessani huomasin tekeväni suuren määrän kirjoitusvirheitä (yleensä en tee). Treenejä ei eilen ollut, koska salilla oli juuri siihen aikaan joku happeninki ja siellä ei saanut treenata. Tulin siis suoraan kotiin töistä ja päätin hyödyntää luppoajan nukkumalla. Meninkin nuggumaan jo seiskan maissa eli sain viime yönä ruhtinaalliset kahdeksan tuntia unta palloon.

4 yön saldo: 21h unta. Eli keskimäärin hieman päälle 5h yössä unta näköjään riittää tehokkaaseen työntekoon, kunhan on jotain piristeitä, kuten kahvia ja energiajuomia mukana. Työ tosin ei saa olla mitään julmetun fyysistä /raskasta ja mullahan se ei tosiaan sitä nykyisin enää ole (nyk. siistiä sisätyötä).

[Avautuminen] Halleluja! Voisin kuvitella miten kuollut olisin näillä yöunilla, jos vielä jossain paskasella raksalla kantaisin 50 kappaletta 40 kilon huoparullia seitsemänteen kerrokseen, KÄSIN! Blaah! Muistan kun tauoilla kaikki jätkät vetelivät hirsiä uupuneina. Oli helkutin tympeetä palata tauon jälkeen, kun olit nukkunut vartin verran koiranunta, takasin sorvin ääreen. Sen voin rehellisesti sanoa, että raksalla apumiehienkin pitäisi tienata huomattavasti enemmän kuin mitä nyt tienataan, sillä apumiehethän ne yleensä sen raskaimman duunin tekevät ja säällä kuin säällä. En suosittele raksahommia kuin tuulenraiskaamille siperiankarhuille, jotka rakastavat kylmää, märkää ja pomojen *ittuilua. [olipa avautuminen…. :’D ]

Nyt on siis aamu ja olo on niin freesh ja pirteä (vaikka jääpalakoneen hajoaminen vielä itkettää), huomasin just, että heräsin puoli tuntia liian aikaisin, mullahan alkaa duunit tänään vasta 5:45! Noh, perskules, ollaanpa sitä nyt niin innokkaina menemään duuniin, kun oikein etuajassa heräillään. Täytyy kyllä sanoa, että joka aamu kun herään töihin, hymyilyttää, koska NIIN mukavaa se on. Hieman on kyllä huono omatuntokin, koska eihän sitä nyt saa iloita duuniin menosta. Eihän?

Tälleen mä marssin duuniin, kun oikein ilottaa:

Sekin ilottaa, että nämä sunnuntait ovat jokseen mukavia työpäiviä, koska niistä tietysti saadaan kohtuullinen korvauskin. 🙂 Tänään meikälle napsahti melkein yhdeksän tunnin hugi, joten täytyy vain kiittää nöyrästi työnantajaa ja tehdä ahkerasti töitä (senhän mä osaan) palkkani eteen. Kyllä muuten on energiaa duunipäivän jälkeen vielä salillakin, on tullut huomattua. Hitto, sitähän kehittyy ja lihakset kasvaa, kun pystyy käyttämään energian koviin treeneihin.

Tavoitteet tällä hetkellä salin osalta:

  • 5-10 kiloa tuoretta, uutta lihaa luiden ympärille (paino nyt 85kg).
  • Penkkimaksimi 200 kiloon (nyt 170-180kg)
  • Hauis 50cm (nyt 46cm)

🙂 🙂 🙂

HEI NYT HUOMIO!

Bongasin Fitnesstukulta vielä tämän päivän voimassa olevan tarjouksen! 12 kappaleen Supreme Protein Bar-laatikko supertarjoushintaan 17,90e! Jumantsuga noi on niin herkullisia patukoita ja noita makujakin on kokonaista kuusi erilaista, joten varmasti löytyy jokaiselle omansa!

🙂 🙂 🙂

Tänään muuten klo 16:00 Mayorsilla kuvataan Gymlog 4! Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Ensi viikolla Mike sitten (tod näk maanantaina) editoi ja julkaisee koko jakson, joten stay tuned! Gymlog osa 4 tulee myös tänne heti, kun se vain on saatavilla!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.