This is Mika

02.10.2008 01:40 2min luku 0

Kiireinen vapaapäivä

comicmikablog.jpg

Joo.

Vapaapäivä duunista. Kävin tsekkaamassa Stiglin Jarin kuntoa Danalla. Hyvältä näytti, äijä oli tyhjennellyt kolme päivää ja eka tankkauspäivä oli menossa. Miehellä oli takki aika tyhjä, mutta pianhan se rääkki on ohi, sillä lauantaina on SM-kisat. Lahdessa nähdään.

Parturin ja lounaan jälkeen näin Miken keskustassa. Miehellä oli laina-auto alla, sillä oma oli takuuhuollossa. Menimme siis meille odottelemaan auton takaisinsaamista. Kahvit ja sikarit maistuivat parvekkeella lämpimän syysmyrskyn pauhatessa ympärillä. Kikkailimme myös meikäläisen Panasonic-pokkarilla. Oli hauska havaita kuinka tärkeää valaisu kuvaamisessa on. Pikainen oppitunti Mikeltä (Dronkey oli mallina). Tässä tulos.

Otinpa minäkin itse maestrosta pari kuvaa, sillä ”Seireeni” on aika harvoin itse kameran edessä.

mikecomp.jpg

Aika kiireinen päivä silti vaikka vapaapäivä olikin. Tullut juostua joka paikkaan, tuntuu kuin vurokaudessa ei olisi tarpeeksi tunteja. Nytkin kello jo yli yksi yöllä ja vielä olisi paljon asioita mitä pitäisi tehdä. Noh, kohta nukkumaan.

Salilla ei ole ehtinyt käydä kuin kerran tällä viikolla. Maanantaina murjoin jalat muusiksi. Prässiä kiskoin oikein olan takaa.

Sarjat prässissä:

 1. 20x280kg
 2. 15x280kg
 3. 10x330kg
 4. 10x380kg
 5. 10x430kg
 6. 10x480kg
 7. 10x530kg

Sitten kyykkyä:

 1. 20x40kg
 2. 15x80kg
 3. 10x120kg
 4. 7x150kg

Pohkeita tein lukuisia sarjoja, en edes laskenut, mutta paljon niitä oli. 🙂

Musakorner

Muzaa taas tullut kuunneltua, tässä pari vaihtoehtoa tylsille radiokanaville.

 • Tomorrow’s Eve: Mirror Of Creation 2 – Genesis II. Veljeni taas kerran suositteli tätä bändiä ja voi pojat, bändi progettaa isolla P:llä. Musa on sekoitusta DT:t, Vanden Plasia ja Pain of Salvationia. Kauniita säveliä ja rankempaa heviä, todella valmiin kuuloista materiaalia.
 • Mustaschin levy, Latest Version of the Truth, on myös rokannut kännykässäni. Miken kanssa muistaakseni katseltiin hauska musavideo bändiltä (Double Nature), jonka jälkeen oli lähestulkoon pakko hommata levy itelleni. Musa on todella dynaamista heavya (mukana myös jousisoittimia)! Viuluosuuksista tulee jotenkin mieleen Ennio Morricone(?)Asiaa!

tomorrows-eve-cover.jpg mustasch-cover.jpg

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.