This is Mika

11.03.2013 06:08 1min luku 30

Old Folks!

Vika päivä lähtee käyntiin! Olkaa nyt nopeita ja hyödyntäkää tämä huipputarjous!! Patukkaa lähtee niin halvalla että tällaista kehäraakkia aivan heikottaa. Protskupussia saa kolme kahden hinnalla. Eihän tällaiselle putkiaivolle tahdo millään mennä ymmärrykseen, miksi fitnestukku näitä melkeinpä ilmaiseksi jakaa? Roheiinia halvalla? Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin!

goodlife puoleen hintaan_bannerin kautta

proteiinishokki osta kolme maksa kaksi_bannerin kautta

Eli ei muuta ku näppäile hiiiren vasemmalla näppylällä tuota yläbanneria blogin ylälaidassa ja kauheella kiukulla käy tilaamassa tarjoukset pois! Hurry hurry!

***

Välillä oikein ottaa päähän, kun vanhuksia pahoinpidellään ja ryöstellään. Eläkeläiset ovat jo oman osuutensa yhteiskunnassa täyttäneet, heitä tulisi kunnioittaa. Usein tulee uutisista luettua, kuinka jotain vanhaa mummoa on hakattu ja ryöstetty rahat. Käsittämättömän alhaista touhua. Monelle voi olla todella vaarallista katkaista jalkansa tai saada aivotärähdys. Vanhoilla ei luut enää luudu samaan tahtiin ja pysyviä vammoja voi tulla pienestäkin asiasta. Muistakaa mennä aina väliin, jos näette jotain sellaista kadulla tapahtuvan!

Onneksi joskus joku vanhus onkin vähän kovempaa sorttia ja antaa takaisin, oikein isän kädestä. Tässä 67 vuotias pappa pistää pojan ojennukseen! LOL!!

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.