This is Mika

17.07.2014 14:46 2min luku 34

Nuhanenä

Moro!
Flunssan pirulainen se iski päälle. Nokka tukossa ja vähän hontelo olo. Ei muuta ku ibuprofeiinia huuleen ja menoksi. Tossa jo ihmettelinkin, kun pari päivää salitreenit ovat olleet vähän tukkosia. No sieltähän se pikku flunssa puskikin ulos. Nää kesäflunssat ovat kyl tyhmiä, kun ei sitä ihan voi yhdistää kaunista auringon paistetta, lämmintä kesäpäivää ja flunssaista olotilaa toisiinsa. Tällaiset sopis paljon paremmin syksyihin ja kylmiin keleihin.
Reilu 90kg paino. Vähentelin tossa vähän hiilareita safkoista ja ajattelin väkertää pientä kiristelymeininkiä tähän väliin. Lähdetään pikku hiljaa muuttelemaan makroarvoja vähähiilarisemmaksi ja kurkitaan sitten onko mitään kehitystä saatu aikaseksi? Kisalavatkin vähän alkais poltella tässä. Kaikki on tietysti kiinni siitä, miten mä koen saaneeni kehitystä aikaseksi.
Tässä kylppärikuvatusta tältä aamulta. Valot olivat niin osuvat, että pakko oli napsaista epäkkäistä kuva:
backlight
Muistakaahan osallistua banneriskabaan! Kisaa on vielä jonkin aikaa jäljellä. Ja muutenkin, aina kun tilaat jotain tukulta niin menehän sinne bannerin kautta! Pieni klikkaus ja samalla tuet urheilijaa! 😀 Kiitos paljon!
Tänään täytyy nuhasta huolimatta pinkaista olkapäätreeneihin. Punnerrusliikkeellä lähdetään työstämäänolkia isommiksi. Lateraalisia vimputuksia sitten apuliikkeissä ja todennäköisesti jotain oikein inhoittavaa erikoisliikettä loppuun, joilla sitten hapotetaan olkapäät ihan tuusan nuuskaksi. 3-4 liikettä olkapäät kestää kun kerta viikossa käy rankaisemassa niitä. 1-2 työntävää ja 1-2 lateraalisia liikeitä.
Mainioita treenejä kaikille!
Ps.
QuestBar -patukat tarjouksessa!!
quest180fi

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.