This is Mika

01.08.2013 19:00 1min luku 31

Home sweet home

Moi

Vihdoin kotona. Kokkolasta lähdettiin aamulla ysin jälkeen ja tasaiseen tahtiin kruisailtiin takas himaan. Normi liikenne eikä mitään kummoisempaa sattunut tai nähty. Ivalo-Kokkola välllä nähtiin yksi porokolari. Rekka oli töytäissyt poron sinne pientareelle. Voi poro raukkaa. :'( sniif.

Eilen käväistiin sitten paikallisella salilla, joka sijaitsi ihan Sokos hotellin lähellä. Urheilutalolla oli oikein mainio sali ja mukavat tyypit siellä treenailemassa. Tuli juteltuakin monen tyypin kanssa ja hyvä meininki kaiken kaikkiaan. Tein pikkaisen rintaa ja käsiä. Sellaista vetristämistä lähinnä, kun on ollut rontti viikko taukoa treenaamisesta. Kovin setti oli kyllä 2x5x160kg penkistä, joka kertoo vain, että paikat ovat kivasti parantuneet ja kestää jumppaamisen.

kokkolassa

***

Banneriskaba on ratkennut!!

Voittaja tällä kertaa tulee Viitasaarelta. Tilaus oli kokonaissummaltaan häkellyttävä 1110 euroa. Onneksi olkoon Raine Grönholm. Raine tulee siis pääsemään yhteistreeniin meikäläisen ohjastuksella, treenien jälkeen safkaamaan sekä Raine saa yllätyspalkinnon, joka paljastuu kokonaisuudessaan vasta paikan päällä. Syyskuulle on sovittuna jo treenit ja siitä sitten enemmän, kun ollaan treenit treenattu ja mätöt syöty!

Kilpailu oli todella hieno ja osallistujia oli kiitettävästi. Ykkössija vaihtui miltei päivittäin. Näin tällä kertaa, kiitos kaikille osallistujille. Pidetään taas jossain välissä uusi skaba, jossa huippupalkintoja tietysti!

Bannerin kautta kannattaa aina mennä tilaamaan lisäravinteita, sillä siinä samalla annat urheilijalle oman kontribuutiosi ja tuet omakustanne urheilua. Mitään muuta se ei sinulle maksa, kuin sen pienen vaivan! 🙂 Kiitos.

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.