This is Mika

10.09.2015 07:26 2min luku 11

Jätän visuaalisen jälkeni historiaan...

Moikka!

Kolmas viikko lomilla mennään ja täytyy kyllä sanoa, että kun pääsi duunikuvioista pois niin yksi stressin aihe vähemmän. Aikaakin on nyt ollut tehdä vaikka minkämoisia videokuvaus- ja stilliprojekteja. Tän viikon sunnuntaina esim on stillikuvauksia aamuvarhain, joita olen odottanut aivan sairaan kauan ja joista on tulossa sitten ihan kipeän hienoa materiaalia teille lukijat!

Sunnuntain kuvausten jälkeen painelen suoraan Lahteen. Nordic Fitness Expon ensimmäinen bloggari-tapaaminen järjestetään Lahden Cumulus hotellilla sunnuntaina 13.9. klo 14-16. Vaikka tietysti väsy painaa ja energiat oikeasti ovat lähinnä riittäneet vain noihin tuplatreeneihin ja tuplacardioihin salilla, niin onhan se nastaa (NYT KUN ON LOMILLA), että ehtii pikkasen jotain muutakin tehdä ja saa ajatukset pois hetkellisesti dieetistä.

On mahtavaa saada ikuistettua tää kunto ja nää hetket kuviin ja videoihin. Mulle on todella tärkeää, että tästä mun urasta jää materiaalia jälkipolville. Se visuaalisuus minkä tää kireä kroppa luo, on mahtava väline ja kuin taideteos, joka on ehdottoman tärkeää saada ikuistettua mahdollisimman monen eri tahon kautta.

On ollut todella hienoa nähdä, miten eri ammattilaiset ovat olleet kohteilaita, asiallisia ja ymmärtäväisiä mua kohtaan, kun olen dieetillä väsynyt ja voimaton. Ollaan kuunneltu mua ja menty jaksamisien mukaan. Erittäin hienoa ja fiksua porukkaa.

Toissapäivänä Rehellin Tomin kanssa oltiin aamuvarhain salilla kuvaamassa, hommaa jatkettiin vielä monen monta tuntia kotonani ja täysin mentiin kuvattavan ehdoilla. Valtavan suuri kiitos siitä Tomille.

Eilen kuvattiin tulevaan Probodyn joulukuun numeroon materiaalia. Takamaan Tomi järjesti studiot, kuljetukset ja kaiken tarvittavan, jotta mulle saatiin mahdollisimman vaivaton keikka aikaseksi. Valtavan kohtelias ja ammattitaitoinen kuvaaja Simosen Marko, jonka ammattiosaamista arvostan syvästi, loi chillin ja kiireettömän ympäristön ja homma oli todella bueno. Ps. Marko, odotan innolla, kun joskus saan nähdä ne muutamat kuvat, jotka otit sillä antiikkisella kinokameralla… 🙂

Tässä Takamaan making of -näpsy kesken kuvausten:

IMG_9063

Kaverikuva taltioitu tietsikan ruudulta:

IMG_9059

Raakakuvaa suoraan tietokoneen ruudulta (kännykällä otettuna):

IMG_9067

Tässä lyhykäinen klipsu kuvauksista:

Kuvauksissa! #probody #back #boom #bodybuilding #studio #nyyssölä #dyyds #dyydarmy #NFE2015 #ACE2015

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Tänään tulee jotain siistiä materiaalia lisää toisesta projektista, eli olkaahan paikalla ja seuratkaa blogia!! #Boom!

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.