This is Mika

27.08.2016 21:21 2min luku 4

Kehonrakennuksen kummisetä, Jouni Virtamo - Haastattelu by Penkkipunnerrus.fi

Moi!

Ihan pakko alkuun sanoa, että tuossa alempana tuleva video on kaksi tuntia ja seitsemäntoista minuuttia pitkä, mutta se ei siltä tunnu. Bodaus- ja fitnesslajeista kiinnostuneiden total must -haastattelu on aivan yksinkertaisesti ällistyttävän hieno.

Jouni Virtamo on todellakin yksi niistä 80-luvun vaikuttajista, jotka ovat tuoneet lajia Suomeen. Jouni itse on tuonut Mr. Olympian Helsinkiin vuonna 1992. Jouni on perustanut legendaarisen Bodaus-lehden ja ollut lajin parissa vuosikausia. Vastaavaa tekijää ei ole lajin parissa ollut muita kuin poikkeuksena KP Ourama, joka yhä on vahvasti genressä mukana.

Jukan vaikuttava haastattelu soljuu kauniisti läpi yli kaksi tuntia ja Jounin miellyttävä ja rauhallinen kerronta luo transsinomaisen tunnelman. Haastis on aidosti supermielenkiintoinen, hauska ja yllättäväkin monelta osin. Lajin historia tuodaan värikkäästi esiin ja Jounin persoonalliset mielipiteet tulevat kyllä aidon rehellisesti esiin. Suoraa puhetta siis todellakin, eikä sensuuri iske näihin juttuihin.

Ehkä tämän vuoden Penkkipunnerrus.fi:n paras tuotos, ehkä jopa kautta historian parhaimpia!!?!

Tässä tuo haastis! Ota hyvä asento ja nauti!

Sitten nopeasti muihin aiheisiin!

Käytiin näin iltasella pumppaamassa käsiä. Oli oikein hyvät jumpat ja nyt täytyy sanoa, että käsissä ei ole enää mitään ruutia. Hyvä kun jaksaa edes näppäillä näppistä tässä. 🙂 Mainio treeni!

14138143_10208452839372965_8895257940691319324_o

Ja hei, aika rientää. Tää ilta ja huominen enää aikaa käydä tilaamassa omat Goodlife-patukat tukulta. Vain blogin kautta saat tämän tarjouksen käyttöösi.

Klikkaa siis kuvaa alla ja pääset diiliin käsiksi! BOOM! Hurry hurry…

mikaGoodlife_FTUK_aug16

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.