This is Mika

10.02.2015 15:35 2min luku 26

Reisihelvetti

Moro!
Jalat on kipeät! Autsii auts. Tein eilen hillittömällä tahdilla kolme liikettä etureisille ja sain ne ihan tolkuttoman kipeiksi.
Eka liike oli reiden ojennus. Painona oli 30 kiloa, sarjoja 10 ja toistoja 30 per sarja. Eli 300 toistoa reiden ojennuksia. Ekat pari settiä meni putkeen, mutta sitten alkoi hyytyminen. Suoria sarjoja ei enää mennyt vaan tein aluksi 20 putkeen ja rest-pausella 5 ja 5 perään. Sitten väliin en saanut ku 15 putkeen ja jälleen rest-pausella 5, 5, 5, jotta 30 tuli täyteen. Ihan tuskaa oli vetää 10 sarjaa, kun maitohapot jylläsi etureisissä ja pumppi vaan kasvoi.
Toka liike oli jalkaprässi ja siinä sarjoja tehtiin progressiivisesti 30 toistoa jälleen per sarja. 50kg lähdettiin liikkeelle ja noustiin 50kg korotuksilla sinne 250 kiloon, jolla sitten väänsin tuskissani sen 30 toistoa täyteen, kahden setin verran. Toistoja tässäkin tuli melkoisesti, 180 kaiken kaikkiaan.
prässi
Vika liike oli vaakahacki, jossa tein kolme sarjaa painoilla: 60kg, 80kg ja 100kg. Toistot 10+10+10 per setti. Eli 10 putkeen ja pieni huili ylhäällä, mutta veto kuitenkin jaloilla ja perään toiset, kolmannet, jotta 30 tulisi täyteen. Yhteensä 90 toistoa. Ai niin, piti vielä mainita tuosta liikkeestä, että se tehtiin siis jalat yhdessä jalkojen paikka oli aivan platformin alaosassa. Liike mukailee oivallisesti pystyhackia ja siinä viedään perse ihan nilkkoihin ja annetaan kantapäiden nousta ylös. Tuskainen liike siis.
Koko reisihelvetin toistomäärät oli 570. Jalat eivät siinä lopussa enää kauheesti totelleet ja rappuset salilta pois olivat melkoisen raskaat. Turhia taukoja ei tullut tehtyä ja meniköhän koko hommaan reilu tunti? Ai ai ai, kyllä nyt reiskat kiittää. 🙂
Eipä tässä nyt muuta sitten. Jaa, muistakaahan tilata Mika Nyyssölän: Massive Muscle Growth Stack! Se on maan mainio paketti, jolla muskeli kasvaa! Bannerin kautta! BOoM!
muscle growth stack

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.