This is Mika

11.01.2015 17:37 2min luku 27

Selkää videolla

Tervehdys!
Tänään käytiin vaimon ja kardaanin kanssa selkäjumpilla. Pistettiin vähän videokuvaakin kehiin, jottei ihan maailman tylsimmäksi jumpaksi äityisi. 🙂
Jälleen meikä tosin tylsisteli, sillä tein melkoisen simppeliä jumppaa selälle. Ylätaljaa 15 toiston seteillä sinne 150 kiloon ja päälle vipuvarsikonetta. Nää on välillä sellaisia rutiinisettejä, mutta kummasti sitä vaan saa aina selän pumppendaaliin, vai mitä mieltä olette?
selkä
Pakkiksella nuo failurekeskustelut äityivät meikäläisen ketjussa niin, että niille perustettiin vissiin ihan oma ketjukin? Itse käytän failure-tekniikkaa monenlaisissa tilanteissa ja tykkään ajaa lihaksen niillä loppuun asti. Usein kuitenkin teen failuresettejä viimeisissä sarjoissa pääliikkeiden kohdalla. Apuliikkeissä saatan jokaisen setin viedä failureen.
Isoissa lihasryhmissä pyrin progressioon niin, että jätän vähän varastoon ekoissa sarjoissa, jotta voin tehdä lisää rasitusta lihakselle vielä isommilla painoilla, kun mennään eteenpäin. Pienemmille lihasryhmille, kuten olkapäille  voin ekasta liikkeestä lähtien hakea failurea.
Tässä video tän päivän selkäreeneistä ekan liikkeen osalta, ei failureita valitettavasti:

Paino keikkuilee siellä 92 pinnassa, mutta yllättäen olo ei ole niin kauhean läski vaikka läskiltä tässä näyttääkin… 😀
potko
Bodataan nyt sitä kroppaa vielä vähän pulleammaksi ja lähdetään sitten kiristelemään. 🙂 Huhtikuussa ”talviloman” jälkeen olis tarkoitus sitten heittää häränpyllyä ruokavaliolle ja katsoa miten kroppa reagoi moiseen. Tää on nyt viimeinen hetki vielä vähän puskea lisämuskelia tonne ihon alle ennen kuin se laihdutuskuuri käynnistyy. (kauhulla jo odotan sitä) 🙂
Ei muuta kuin kaikille treenareille kovasti tsemppiä omiin taisteluihin. Uskokaa unelmiinne!
Loppuun vielä hiljainen hetki ystäväni Karin äidin muistolle, joka nukkui tänään pois. Sanat eivät riitä…

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.