This is Mika

27.06.2018 19:07 1min luku 2

Uusi maku Octanelle - Fresh Forest Berries by Mika

Moikka!

Yes, oltiinko tätä odotettu? En tiedä, mutta täällä se on. Nimittäin vihdoin uusi maku Octanelle. Meikä on vuosia jo toivonut marjaisaa makua Octanelle, koska nuo vanhat maut on jo niin loppuun maisteltu.  Juuri tällaista makean kirpeää makua ei ole Octanella vielä ollut, jotenkun sitä ei alkanut kuulumaan päätin itse suunnitella sellaisen.

Pitkän pitkän prosessin jälkeen oikea maku löytyi ja se pistettiin tuotantoon. Nyt ehkä noin puolen vuoden jälkeen tämä uusi herkkumaku on saatu myyntiin. Octane, Fresh Forest Berries on sekoitus metsämansikkaa, karpaloa, puolukkaa, karhunvatukkaa ja vadelmaa. Maistuu siis ihan perinteiselle marjamehulle. Törkeeeeeen hyvää ja tätä juo mielellään intrana.

 

Ei voi muuta kuin suositella tätä makua, tää on jumalainen herkku. Intrana aivan verraton muutenkin ja nyt vielä makukin on spot on!

Äläkä muuten unohda, että Tukulla on ilmainen toimitus tän viikon sunnuntaihin saakka, joten voit huoletta käydä tilaamassa purkin Octanea uudella maulla, eikä tarvitse maksaa postikuluja!! BOOOOOM!!!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.