This is Mika

12.01.2011 22:45 2min luku 6

Tajunnanvirtaa...

Hojo!

Tasaista treeniä salilla on tullut väännettyä tässä koko ajan, eipä siinä mitään, same old, same old.

Tosin elämässä on nyt tiukkaa muutosvaihetta käynnissä. Ei pysty kertomaan vielä enempää, mutta pakka menossa sekaisin. Ässää hihasta tarvittaisiin, mutta sitä ei ole jemmassa. Mietityttää muuten, miten jotkut ihmiset pystyvät käyttäytymään toisia kohtaan epäkohteliaasti? Kanssakulkijan kunnioitus ei ole nykyään arvossaan. Itse olen kohdannut taholta, jota ei olisi osannut odottaa, todella epäkunnioittavaa käytöstä. Tai noh, ainahan sanotaan, että olisihan se pitänyt arvata, mutta kun sitä aina vain tahtoisi ajatella toisista positiivisesti. Maailma on kuitenkin täynnä vääryyttä ja epäkohtia, eikä niitä aina pystytä korjaamaan. Täytyy vain pystyä luovimaan läpi karikoiden ja pysyä kaukana negatiivisista ihmisistä. Näin on!

Hei, mutta katselin tuossa Fitnesstukun sivuja ja yllätyksekseni löytyi jotain uuttakin. Nimittäin Levrone Formula on tullut myyntiin. Kyseessä on tehonlisääjä, joka lisää typpioksidin määrää veressä ja tuottaa tiukan pumpin aineen nauttijalle! Vaikuttaa aika tiukalta tavaralta ja tätä saa kaiketi vain Fitnesstukulta.. Kokeilunarvoinen tuote.

Levrone Formula lisää veren NO (typpioksidin) tasoa ja antaa optimaalsen pumpin! Typpioksidi laajentaa verisuonia ja lisää verenvirtausta, mikä puolestaan lisää lihaspainetta ja antaa paremman ravintokuletuksen lihaksiin treenin aikana.

  • Laajentaa verisuonia ja lisää verenvirtausta
  • Lisää maitohappokestävyyttä
  • Lisää sarjakestävyyttä
  • Stimuloi lihasten rakentamisen
  • Antaa sekä fyysisen että henkisen energiapotkun

KLIKKAA BANNERIA JA SIIRRY FITNESSTUKUN SIVUILLE!!

Proteiinijuomista sen verran, että ehkäpä paras hinta-laatusuhteeltaan oleva proteiinijuoma on ehdottomasti Weiderin Low Carb protein shake ja makuna ehdottomasti Maitosuklaa. Tämä maku on oikeasti todella hyvä. Joskus nuo proteiinijuomat ja varsinkin vähähiilihydraattiset juomat ovat maultaan aika ”heramaisia” eli ällöttäviä. Low Carb on aivan toista laatua ja kaikenlisäksi edullinen!! Tilaa ihmeessä näitä joko välipalaksi tai vaikka paikkaamaan makeannälkää.

1,90e/kpl tai 43,30e/24kpl

Elikkä Bannerista sisään vaan ja tilaten! Eipä tässä nyt muuta, jatketaan harjoituksia ja muistakaa syödä hyvin!

-Mika

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.