This is Mika

03.02.2014 07:18 2min luku 73

Uusi treenisarja - RAW&UNCUT

Terve!

Yleisön pyynnöstä uusi treenisarja laukaistaan tässä ja nyt! RAW&UNCUT -sarjassa seurataan meikäläisen treenejä alusta loppuun ilman mitään leikkaamisia. Pääset siis näkemään kuinka treenaan ja miten kauan niissä menee aikaa, mitä teen treenin aikana, kuinka pitkät tauot oikeasti ovat, kuinka pitkiä sarjat ovat ja millä painoilla rääkkään lihaksiani. Kaikki tuodaan nyt sensuroimattomana silmiesi eteen!

Pääset käytännössä mukaan alusta loppuun asti katsomaan jumppia. Nimi tulee siitä että materiaali on raakamateriaalia ja se julkaistaan täysin leikkaamattomana ja yhtäjaksoisesti kuvattuna! RAW&UNCUT!

RAW&UNCUT SC

Ensimmäisessä jaksossa tuhotaan selkä meikäläisen lemppariliikkeillä. Mukana siis lapparikahvaa niskantaakse, alataljaa, yates kulmasoutua ja pulloveria. Suoria settejä, ei kikkailuja, ei mitään ihmeellistä temppuilua. Isoa selkälihasta rääkätään ja äijä kärsii siinä samalla. Tällaisia on mun reenit, kursailemattomia ja kaunistelemattomia, jonkun mielestä ihan vitun tylsiä, mutta sitähän se treenaaminen on, tylsää puurtamista salilla.

Video on kuvattu Full HD -laatuna 1080 resolla ja se on myös upittu tubeen täydellä laadulla. Youtube prosessoi videota melko hitaaseen tahtiin, joten ihan heti videon ulostultua ei ole HD -laatua saatavilla. Hommassa meni ihan sairaan monta tuntia, sillä yksi iso melkein tunnin pituinen MOV tiedosto ei ollut mikään helppo pala meikäläisen vanhalle macille. Myös iMoviet ja iPhotot meinasivat tukehtua yli 5 gigan tiedostoon, kun sitä väkisin tuuppasin sisään. 😀 10 tunnin työstämisen jälkeen leffa on nyt tubessa katsottavana. Hidasta touhua ja kävin tuossa välissä yöunetkin nukkumassa.

Tällaista konseptia on siis todellakin pyydelty kovasti ja nyt ajattelin testata ja katsoa miten paljon tällainen koko treenin sisältävä videopätkä saa katsojia. Jos tilausta löytyy ja halua nähdä jatkossakin näitä kokopitkiä treenivideoita niin kertokaa ihmeessä.

Tässä siis maailman ensi-illassa, RAW&UNCUT – BACK:

Kommentit (73)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.