This is Mika

07.01.2019 12:58 2min luku 0

Kirjoita ylös: "Minä lupaan..."

Heippa hei!

Vuosi on startannut melkoisen hyvin itselläni, toivottavasti se on sinullakin lähtenyt reippaasti käyntiin. Sanotaan, että jos kirjoittaa lupauksen itselleen ylös, siitä pitää 40% varmemmin kiinni? Fitnesstukulla on tähän liittyvä kampanja, johon osallistuessasi saat 10€ alennuskoodin ostaessasi väh 50€.

***

***

Käy sinäkin kirjoittamassa oma lupauksesi! Klikkaa kuvaa alla ja saat alekoodin käyttöösi.

Oma lupaukseni

Kuulostaa hassulta, mutta uskon kyllä, että lupauksesta todellakin pitää paremmin kiinni, kun sen konkreettisesti kirjoittaa ylös. Ja nyt jos koskaan on hyvä hetki tehdä itselleen pitäviä lupauksia, sillä vuosi on vaihtunut ja tähän uuteen on hyvä lähteä puhtaalta pöydältä.

Tekoja vai lupauksia -päivityksessäni mainitsin, että lupausten toteuttaminen helpottuu selvästi, kun esimerkiksi olet hommanut itsellesi valmiin treeni- tai ravinto-ohjelman, jolloin sinun ei tarvitse itse pohtia ja arpoa, mitä tehdä. Kun ohjeet ovat valmiiksi toisen tekemänä paperilla, ei selityksille jää enää varaa. Tekeminen on enää vain yhden askeleen päässä.

Työ tuottaa tulosta

Oma ravinto-ohjelma porskuttaa eteenpäin ja treenit kulkee oikein hyvällä sykkeellä. Lihaksissa tunnen hyvin, kuinka hiilihydraattien tuoma paine on lihaksissa. Pumppi syntyy helposti ja virtaa riittää tekemiseen. Ravinnon osuus kaikessa tässä kehityksessä on valtavan suuri.

Olen saanut käsiin oikein kivasti massaa lisää. Käsipriorisaatiota olen tosiaan ottanut mukaan noin 3 viikon välein ja muutenkin olen sinne tänne heitellyt extrajumppaa joko haboille tai ojentajille.

50cm meni viime viikolla rikki, kuten mainitsinkin edellisessä postauksessa. Pumpissa varmaankin vielä enemmän. Myös olkapäät ovat saaneet mainiosti osumaa ja niitäkin olen priorisoinut lisäämällä paikkotreenejä olkapäille. Palautuminen on parantunut paljon ravinnon puhtauden vuoksi. Paljon hiilaria ja maltillisesti rasvaa. Proteiinia noin 2,5g painokiloa kohden. Tämä tuntuu riittävän melkoisen hyvin. Toki saatan jonain päivänä nauttia enemmän proteiineja, mutta keskimäärin pyrin tuon määrän pitämään siinä kahden ja kolmen gramman välillä/ painokilo.

Eilen Vatasen salilla selkäjumppia

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.