This is Mika

03.09.2017 13:06 2min luku 0

Uusi Gymlog ulkona - Disturbilta neuletakki tarjoushintaan!

Moikka!

Oikein raikasta sunnuntaita kaikille! Käytiin tuossa tunnin aamulenkillä vaimon kanssa ja teki kyllä hyvää. Raikkaassa syysilmassa on oikein mukavaa reippailla. Tuli samalla parannettua maailmaakin, kun tuossa kävelyn ohessa on kiva pulputtaa kaikenlaista asiaa, mitä mieleen juolahtaa.

Reipas vauhti päällä

Ja klassiset leuat piti matkan varrella tietysti kiskaista.

Aamulenkillä leukoja!! #yeahbabyyeah ??

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

***

Nyt kun syksy puskee väkisinkin tuolta päälle ja ilmat viilenee vääjäämättä, on jälleen aika hankkia mukavia syyskledjuja itselleen. Kysäisinkin Disturbilta, olisiko heillä pistää se erittäin mukavan tuntuinen neuletakki tarjoukseen? Ja näinhän se saatiin sitten tulille. Kyseessä siis aivan törkeen siistin näköinen Sectionin neuletakki, joka on fantastisen pehmeä ja miellyttävän tuntuinen päällä.

Tarjous on voimassa ensi sunnuntaihin saakka. Klikkaa kuvaa tuossa alla ja kirjoita kassalla alekoodi: BOOM ja saat tuon neuletakin 39,90€ hintaan! Yksi tuote per asiakas!

***

Yes, ja uutta Gymlogia olisi saatavilla.

Gymlog 56 – Käsipainoliikkeet selälle! Eli tällä kertaa käydään läpi liikkeitä, joita voit tehdä käsipainoilla. Yllättävän hyviä liikkeitä ja liikevariaatioita tuolla olikin. Suosittelen esim supersettien kanssa näitä tehtävän. Isompia pääliikkeitä alle ja superina vaikka käsipainoliikkeitä päälle. Toimii!

Äläkä muuten unohda osallistua kilpailuun, joka on käynnissä 3. syyskuuta saakka. Goodlifet siis puoleen hintaan ja samalla kilpailu siihen päälle. Voit voittaa kirjan. Osallistujia naurettavan vähän tällä kertaa, tais olla muutama tilausnumero tuolla blogissa, joten nyt on iso tsänssi voittaa mun kirja omistuskirjoituksella tietenkin.

Klikkaa kuvaa alla ja lue osallistumisohjeet.

HUOM HUOM!!

Edellisen kilpailun voittaja nimimerkillä Olli M. Tilausnumerolla: F0823342 ei ole vieläkään ilmoittautunut eikä antanut yhteystietojaan. Olli, sinulla on aikaa vielä maanantai, jonka jälkeen ilmoitan uuden voittajan täällä blogissa. Annetaan uusi mahdollisuus, jollekin toiselle, jos palkinto ei kelpaa sinulle. Eli huominen vielä armonaikaa sinulle pistää yhteystietojasi, ja jos ei tietoja tule, julkistan uuden voittajan.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.