This is Mika

01.02.2019 14:38 3min luku 0

Saako lomilla tehdä töitä, edes vähän?

Päevvööö!

Jaahas, se olis helmikuu ja perjantai! Ulkona tuiskuttaa ja lunta on aivan liikaa. Kun olin tuossa sairaana ja makasin sängyssä perjantai-illasta tiistaihin, voin kertoa, että auto oli kadonnut massiivisen lumihangen alle sinä aikana. Tein keskiviikkona kunnon urakan ja kaivoin auton esiin lumen alta. Siinä meni reilu tunti, kun piti vielä auton ympäriltä lumikasat lapioida pois. Vähän nappasi kyllä keuhkoista mutta nyt ollaan jo voiton puolella keuhkoputkentulehduksesta.

***

***

Kuvauksia Myyrin Kuntokeskuksessa

Eilen eli torstaina kuvailtiin salin omistajan Nikon kanssa Myyrissä uutta treenisarjaa, jonka eka jakso saadaan ulos Youtubessa Myyrin Kuntokeskuksen omalla kanavalla. Lyhkäsiä vinkkivideoita tutuista ja ei-niin-tutuista liikkeistä salilla huumoria unohtamatta. Tämä on tosi hauska ja informatiivinen videosarja, josta itse ainakin olen tosi innostunut.

Salille tulee jatkuvasti uusia ihmisiä treenaamaan, joille ei varmastikaan ole ihan kaikki liikkeet tuttuja. Myös perusliikkeitä on aina hyvä kerrata uudelleen, niin pysyy hyvin muistissa miten esim alatalja tai penkkipunnerrus tehtiin oikeaoppisesti. Kun videolla sitten pystyy kertomaan ja näyttämään fyysisesti miten tekniikat tehdään oikein, se on ehkä se kaikista informatiivisin muoto sitten henkilökohtaisen ohjauksen.

Omat projektit

Sairastelu on vienyt kyllä kovimman terän kondiksesta ja painokin taisi pudota sen pari kiloa, kun ei muutamaan päivään jaksanut edes syödä kunnolla. Ei tästä kuitenkaan lannistuta vaan palataan salille pikkuhiljaa, totutetaan kroppa taas kovempiin treeneihin ja nostetaan kalorit takaisin sinne 3500-4000 tuntumaan. Sillä keinoin tässä ollaan menty jo pidemmän aikaa ja hyvin on tuntunut kroppa ottavan vastaan ravintoa, treeniä ja näiden ansioista myös kehitystä.

Vatasen salilla Miken ottama kuva viime kesältä

Lomillakin duunia

Nyt olisi pienen loman paikka ja reissuakin olisi tiedossa. Töitä olen tehnyt putkeen viime vuoden heinäkuusta lähtien joka päivä vähintään sen 8-10 tuntia. Jopa vapaapäivinä olen koneella istunut kotona ja tehnyt valmennushommia. Vaikka lokakuussa käytiinkin parin viikon reissu Malediiveilla, oli minulla läppäri mukana ja joka päivä tsekkasin sähköpostit. Nytkin otan kyllä työkoneen mukaan ja hoidan juoksevia asioita jos niitä tulee, vaikka ollaankin reissussa. Muu aika sitten treenataan ja chillataan.

En ota lomilla työskentelyä niin raskaasti. Vaikka olisinkin reissussa, aina on mahdollista ujuttaa hetki sinne tänne, jossa sitten ehtii sähköposteihin vastailemaan ja vähän töitä tekemään. Nämä työt odottaisi kuitenkin minua, palatessani kotiin reissusta, joten itseäni vain helpotan, jos ennätän joka päivä vähän purkamaan maileja sun muita töitä.

Eilen salilla tulpahaukat näytti tältä:

NyyssisLiveä!

Toissapäivänä ehdin kiskaista yhden oikein kattavan NyyssisLive-session Youtuben striimissä. Todella paljon informaatiota tulee tässä striimissä, jossa vastailen treeniin ja ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin. Erittäin asiallinen striimi, suosittelen kuuntelemaan vaikka töiden lomassa, bussimatkoilla tai vaikka imuroidessa kotona. 🙂

Remontin keskeltä striimiä!

Hei älä muuten unohda, M-nutritionin tuotteet 30% alessa koko viikonlopun ajan!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.