This is Mika

07.11.2014 16:05 2min luku 39

Höpinää aminohapoista ja testauksessa uusi tuote!

Moi!
Aminohapoilla on selkeä ja suoranainen vaikutus lihaskasvuun. Aminohapot ensi sijaisesti nopeuttavat palautumista, stimuloivat lihaskasvua ja estävät lihasproteiinien hajoamista.  Itse käytän BCAA:ta runsaasti ennen treeniä ja treenin aikana, jotta saisin mahdollisimman suuren hyödyn niistä.
Mutta mitä ne BCAA:t nyt olivatkaan?

BCAA (Branched Chain Amino Acids) on yhteisnimike välttämättömiin aminohappoihin kuuluville kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle L-Leusiini, L-Valiini ja L-Isoleusiini. Yhteensä 20 aminohaposta edellä mainituilla kolmella on suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimiseen.
BCAA-lisää nautittuasi aminohapot imeytyvät lihaksistoon välittömästi, ilman, että niiden tarvitsisi ensin kulkea maksan kautta. BCAA tehostaa lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee kropan joutumista lihasproteiinia hajottavaan, kataboliseen tilaan.

Kerrataan nopeasti myös nuo leusiinit, valiinit ja isoleusiinit.

 • L-Leusiini
  • L-Leusiini on haaraketjuinen aminohappo, joka lukeutuu välttämättömiin aminohappoihin. L-Leusiinilla on yksittäinen suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimisessa ja siksi sitä pidetään tärkeimpänä yksittäisenä aminohappona lihasmassan lisäämisessä. Koska L-Leusiini on haaraketjuinen aminohappo, ei sitä tarvitse pilkkoa ja metaboloida maksassa. L-Leusiini kulkeutuu suoraan nauttimisen jälkeen lihaksistoon, jossa se stimuloi lihaskasvua ja ehkäisee lihasproteiinin hajoamista. L-Leusiini ehkäisee myös mentaalista uupumusta
 • L-Valiini
  • L-Valiini vaikuttaa antikatabolisesti eli lihaksia suojaavasti mm. palautumisjuomissa nopeuttaen siten palautumista. Valiini osallistuu myös ammoniakin poistoon elimistöstä.
 • L-Isoleusiini
  • L-Isoleusiini on erinomainen antikatabolinen lisä suojaamaan lihaksia kovan harjoitusjakson tai dieetin aikana. Paras vaikutus saadaan käytettäessä isoleusiinia yhdessä leusiinin ja valiinin kanssa.

Fitnesstukku on tuonut markkinoille uuden BCAA -tuotteen, jossa perinteisen 2:1:1 -suhteen tilalla on nostettu L-leusiinin pitoisuutta extrakorkealle suhteella 4:1:1. Tuotteessa ei ole myöskään lainkaan sokeria eikä hiilihydraatteja.
closer to your dreams
Olen käyttänyt tätä BCAA 4:1:1 90% -tuotetta viikon verran ja todennut tämän toimivan erittäin hyvin niin treenien aikana kuin ennen treeniä aminohappolataajana. Energiatehot ja jaksaminen on erittäin korkealla tämän avulla.

 • Instantisoitu – äärimmäisen hyvin liukeneva
 • Ekstrakorkea L-leusiinipitoisuus
 • 6 g BCAA:ta per annos
 • Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista
 • Täysin vapaa sokerista ja hiilihydraateista
 • 90% tiivistettyä BCAA:ta!

 
Ja on pakko mainita myös tuosta mausta sekä sekoittuvuudesta. Maku (Lemon Lime) on mielestäni hyvin mieto ja neutraali. Ennen treeniä laitan 2 mitallista BCAA 4:1:1:stä puoleen litraan vettä ja nautin sen rauhallisesti 15 minuutin aikana. Treenin aikana sama juttu, 2 mitallista ja vettä sheikkeri täyteen (7dl). Tuote sekoittuu todella hyvin eikä paakkuunnu. Ei jätä myöskään mitään äitelää makua suuhun.
Suosittelen lämpimästi! Eli banneria laulamaan ja tilaamaan tämä uusi tuote! Hintaa tuotteella on 27,95 ja pakkauskoko 400g. Makuina: Lemon Lime, Apple ja Watermelon.

Kommentit (39)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.