This is Mika

11.06.2012 14:51 1min luku 31

Outouksia selän kanssa

Eilen oli kyllä jännä päivä. Selkäkivut olivat pahana, mutta päätin siltikin mennä salille. Ajattelin, että kevyesti rintaa sitten ja kuulostellen vain eli jos sattuu selkään, niin lopetan heti. No heti ensimmäisessä penkkisarjassa 60 kilolla selkää vihlasi, mutta sisulla vaan jatkoin. Mitä isompaan painoon nousin sitä vähemmän sinne sattui, ehkä selkä lähti lämpenemään tai jotain? Kaaren tekeminen koski aluksi mutta sekin hieman hellitti. Vika sarja 140 kilolla koski aika kovin selkään ja makasinkin siinä penkillä sarjan jälkeen varmaan minuutin ennen kuin pääsin ylös.

Ilta himassa oli pientä tuskaa, sillä selälläni en voinut maata se oudosti sattui. Nukuinkin sitten kyljelläni ja pidin tyynyä vieressäni, jotta toinen käsi sai tukea. Tässä asennossa kipua ei tullut. Vedin unta palloon varmaan 10 tuntia putkeen ja aamulla herätessäni tähän ihanaa päivään selkäkipu oli poissa?! Siis selkään ei juurikaan koske ja olo on hyvä. Ihan outoa?

Auttoiko eilinen treeni selkää jotenkin vetristymään? LÄhtikö tulehdus jollain tavoin liikkeelle sieltä kun väkisin hain penkissä kaaren ja kiukulla treenasin kivusta huolimatta? Mene ja tiedä mutta nyt kyllä on paljon parempi olo.

Tänäänkin käväisin tekemässä käsiä eikä mitään suurempaa kipua ollut selän puolella.

Kateltiin eilen muuten hassu leffa nimeltään Bad Ass.

 

Danny Trejo esittää vietnam-veteraania, joka on väärässä paikassa väärään aikaan. Mies on kuitenkin kirjaimellisesti Bad Ass. Kannattaa katsoa, jos haluaa heittää aivot nurkkaan ja nauttia Dannyn nyrkeistä!

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.