This is Mika

23.07.2013 12:19 2min luku 21

Chest Day

Moi

Eilen oli kovat treenit salilla. PItkän aikaa on ollut paikat todella kipeänä. Enkä nyt tarkoita sitä perussärkyä mitä kokee kun on lihakset hellänä vaan sellaista luissa ja nivelissä tuntuvaa jatkuvaa särkyä. Juttelinkin yhden ystäväni kanssa salilla viime viikolla ja hän ehdotti, että kun lähdetään reissuun olisi fiksua pitää ihan totaalilepoa salilta. Syö, rentoutuu ja lepäilee sen koko reissun ajan. Ajatus tuntui hieman tuskaiselta. Olenhan tottunut treenaamaan kovaa sen 5-6 kertaa viikossa. 4 päivää totaalilepoa tuntui hullulta, mutta päätin toteuttaa sen.

Koko reissun ajan oli kieltämättä sellainen levoton ja huono omatunto-fiilis, kun vain syötiin ja syötiin ja välillä nukuttiin, jonka jälkeen taas syötiin. Herkkujakin meni, kuten pullaa ja kaikenlaisia suklaakonvehteja. 4 päivää kuitenkin teki tehtävänsä ja eilen salilla oli kuin uusi mies. Ei mitään kipuja tai särkyjä, toki vähän paineeton oo, koska se on se ensimmäinen asia mikä katoaa kropasta, kun on pois salilta enemmän kuin 2 päivää.

Ny rillat… eiku penkataan!

bench_

Penkillä aloitettiin. Nousin melko ripeästi isoihin painoihin ja ikään kuin pyramidina tulin parilla sarjalla alaspäin. Vipuvarsivinopenaa ja pec-deciäloppuun joilla hain vain hyvää pumppia. Penkissä tauot olivat 1 minuutista max 3-4 minsaan isommilla.

Penkkisarjat:

  • 20x20kg
  • 20x60kg
  • 20x90kg
  • 15x90kg
  • 10x120kg
  • 8x140kg
  • 5x160kg
  • 5x160kg
  • 8x120kg (jalat ilmassa)
  • 8x120kg (jalat ilmassa)

Nyt on kiva tunne tisseissä kun lihassärky kertoo, että eilen tehtiin hyvät jumpat.

Hei, tuossa joku kyselikin, että onko banneriskaba vielä käynissä? Banneriskaba on käynnissä ja ohjeet löydät täältä!

Vielä on ruhtinaallisesti aikaa osallistua ja voin taata, että se kannattaa. Palkinnot ovat nimittäin niin hulppeat että pakat lähtee hampaista. Mukana myös ylläripylläripalkinto joka ei todellakaan kalpene minkään muun palkinnon kanssa. Tämä kaikki siis teitä lukijoita ajatellen. Miettikääpäs kuka muu yksityishenkilö ihan omasta tahdostaan )omakustanteisesti) tekee tällaista Suomessa omassa blogissaan? 😀 En ainakaan muista ihan heti vastaavia kilpailuja! Eli ei muuta kuin bannerin kautta tilaamaan ja osallistumaan kilpailuun!

-Mika

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.