This is Mika

01.04.2020 20:03 2min luku 0

Maistellaan Deluxe-patukoita ja jutellaan kotitreenaamisesta - Tsekkaa uusin video!

Heippis kaikille!

Pitkästä aikaa tuli striimailtua YouTubessa ja oli aivan todella hyvä striimi. Chatissa oli paljon hyviä kysymyksiä ja pohdittiin treenin ja ravinnon tärkeyttä nykytilanteessa, kun moni meistä joutuu olemaan kotona opiskellen tai työskennellen etänä. Myös lomautukset tällä hetkellä koskettaa kymmeniä ellei jopa satoja tuhansia ihmisiä Suomessa. Tämä tarkoittaa, että yhä enemmän ollaan neljän seinän sisällä pääasiassa tekemättä mitään. Perus hyötyliikunta siis jää monilla meistä pois ja kulutus putoaa helposti todella alas.

***

***

Treenaaminen kotona voi olla monelle tosi puisevaa puuhaa, eikä sitä moni edes jaksa toteuttaa. Kotona harjoittelu saattaa tyssätä siihen, kun ei oikein keksitä, mitä voisi käytännössä tehdä. Harvalta löytyy harjoitteluvälineitä, joilla voisi jumppailla, joten mielenkiinto kuolee jo ennen kuin on alkanutkaan.

Painotinkin striimissä sitä, että parhaimman innon tekemiseen saadaan, kun voidaan noudattaa valmiita harjoitusohjeita. Muutama viikko takaperin suunnittelemani kotitreeniohjelma on ollut todella suosittu ja monet kotona aikaansa viettävät treenaajat ovat tämän hankkinutkin jo itselleen. Moni on myös tarttunut tuohon ravinto-ohjelmapaketti -tarjoukseen, jonka mukana saa siis kotitreeniohjelman kaupan päälle. Erittäin hienoa huomata, että ihmiset siltikin pitävät huolta omasta yleiskunnostaan ja pyrkivät syömään oikein ja liikkumaan kaikesta huolimatta.

Goodlife Deluxe -patukka maistelussa!

Striimissä maistelin tätä uuden uutta herkkupatukkaa, joka vihdoin sai nähdä päivänvalon. Koostumus tuli erittäin selväksi, kun halkaisin patukan, josta pursusi notkeaa toffeeta ulos. Maapähkinöiden suolaisuus makean patukan kanssa tuo Snickersmäisen maukkaan yhdistelmän. Valkosuklaaversio on niin jumalaisen pehmeä ja suussasulava, että maku jää pyörimään suuhun pitkäksi aikaa.

Klikkaa kuvaa alla ja testaa huviksesi, miten herkullisia nuo Deluxepatukat ovat!

Tässä alla vielä tuo kaksituntinen lähetys jälkitaltiointina

Goodlife Deluxe -patukkaa maistellaan kohdassa: 40:23

Pitäkäähän itsenne terveinä ja huolehtikaa itsestänne. Kuten tuossa sanoinkin, niin sitä hyvin helposti jää kotona ollessaan ikään kuin löysäilemään. Myös normaali syöminen voi rönsyillä ja sitä saattaa äityä herkuttelemaan. Näillä asioilla voi olla sellaiset vaikutukset, että fyysisesti kroppa alkaa kerätä rasvaa hyvinkin nopeaan tahtiin. Etätyöskentelyjaksojen ja kotikaranteenin päättyessä onkin kova työ palautua takaisin normi rutiineihin ja kropan kuntoon saaminen vaatii paljon duunia.

Itse en tahdo uskoa, että nämä rajoitukset pysyy aivan älyttömän kauan voimassa. Voisin positiivisesti veikata, että maksimissaan huhtikuun ajan näitä sulkuja pidetään yllä. Tähän kaikkeen tietysti vaikuttaa se, miten viruksen leviäminen vähenee väestön keskuudessa. Ilmeisesti tartuntojen määrä saattaa olla jopa kääntymässä laskuun, mikä kertoo, että valoa on tunnelin päässä.

Salit saattavat siis aueta ennemmin kuin moni osaa odottaakaan. Mikä onkaan parempaa, kuin päästä aivan uudella innolla takaisin treenien pariin ja silloin jos koskaan on hyvä startata uusi tekeminen ammattimaisten ohjelmien avulla. Laitetaan ihmeessä jokaiselle halukkaalle ravinto ja treeni uuteen uskoon, niin saadaan sellainen räjähtävä startti kehitykselle!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.