This is Mika

26.07.2014 21:16 3min luku 13

Reeniä ja rappusia

Moro!
Ja helteet senku jatkuvat! Lämmintä piisaa. Himassa tällä hetkellä 30 astetta lämmintä. Kieltämättä melkoisen hikiset yöt ollu tässä. Tuuletin posottaa yötä päivää makkarissa ja ihanasti kuivattaa silmiä mutta ilman sitä ei vain kykenisi nukkua. Meillä tuo aurinko kivasti paistaa olkkariin, keittiöön ja makkariin iltapäivästä auringon laskuun asti ja lämmittää kämpän yötä vasten mukavan kuumaksi! 😀 Noh, kohta iskee syksy ja kylmät kelit, joten eipä pitäisi valittaa kun kerrankin on helteet Suomessa.
Eilen pukkailin salilla olkapäät tukkoon. Vaimon kanssa tullut paritkin hyvät jumpat tehtyä. Otettiin muutama fotokin vaimosta Myyrin Kuntokeskuksen tiloissa. Naismuskelia kattelee aina mielellään vaikka vähän enemmänkin! 😉
bn4
bn2
bn3
bn1
Hyvä meininki ja oikea asenne!
Itellä toimii aina hyvin kun alkuun paukkaa kunnon setit pystäriä military press -tyyliin. Siihen päälle sitten vipareita ja muuta mukavaa, niin ei voi mennä metsään.
Kuva: Niklas Hampinen
blastin shouldas
Boom!
Tänään käytiin taas reippaana askeltamassa Malminkartanon rappusia. Viimeksihän meni vain 2 kertaa ylös ja alas ja päätin, että seuraavalla kerralla saan kivuttua nuo kolmeen kertaan. Ja menihän ne tänään kolmesti ylös ja alas. Kaksi rappusta kerrallaa harpottiin vaimon mennessä keulilla. Nyt lähdin vähän rauhallisemmin liikkeelle ja keskityin joka askeleella puristamaan reisilihaksilla rappusen toisensa perään. Ylhäällä kyllä olin hengästynyt, mutta sain hengityksen tasaantumaan melkoisen nopeasti ja taas mentiin.
Kolmen kiekan jälkeen suunnattiin vapisevin jaloin kohti salia ja siellä viimeisteltiin reisijumpat reiden ojennuksilla ja jalkaprässillä. Hyvät olivat jalkajumpat kaiken kaikkiaan ja reidet kyllä sai kyytiä jälleen vähän eri metodeilla kuin normaalisti.
Tässä sunnitellaan jo seuraavia treenejä…
reisijumpilla
Pakko muuten todeta, että vielä ehtii osallistua Bannerikilpailuun! Aikaa on heinäkuun loppuun asti! Kisassa on huikeat palkinnot, eli treenit meikäläisen kanssa sekä tietysti treenien päälle jo traditioksi muodostuneet safkat meikän piikkiin! Mukaan lyödään vielä pientä yllätyspalkintoa, joten päivästä tulee voittajalle vähintäänkin ikimuistoinen! 😀 Läpänderi lentää ja varmasti tulee tietoa ja neuvoja tuutin täydeltä treenamisen ja ravinnon osalta!
Jos on epävarmuutta, mitä sieltä tukulta nyt tilaisi itselleen, niin tässäpä pari aivan törkeen hyvää tarjousta!!
Creakongi on erittäin toimiva kreatiiniyhdistelmä! LIsää massaa, lisää voimaa ja lisää sarjakestävyyttä!
creakongia tarjouksessa
Whey-80 proteiinia et varmasti saa enää halvemmalla, kuin mitä se nyt on tukulla kesätarjouksessa! Muista tietty tilata nämäkin tuotteet menemällä bannerin kautta. Tuet samalla omakustanneurheilijaa. Nyyssis kiittää! 🙂
takeover415x900_whey80_sommarkampanj_FTUK_NY
 

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.