This is Mika

02.01.2016 13:11 3min luku 18

Fitnessurheilu Gaala 2016 & Bodyawards 2015

Moikka!

Olipa iloinen yllätys lukea Body-lehden sivuja ja huomata, että nyt tammikuun 30. päivä ollaan järjestämässä Fitnessurheilu Gaala -iltaa. Gaalaan on kutsuttu iso läjä nimeätekeviä urheilijoita ja sinne saa illalliskorttejakin ostettua itselleen.

Gaala tuntuu olevan erittäin tyylikkäästi toteutettu, sillä ulkona on punaista mattoa, median edustajia, pukukoodia ja räätälöityä illallismenua.

Fitness-Gaala-2016-logo-1024x561

Itse henkilöjohtaisesti arvostan, että tällaisella tavalla ikään kuin nostetaan fitnesslajeja enemmän näkyville. Tuodaan lajien julkimoita muullakin tavalla näkyville, kuin ainaisilla saliselfieillä, treenivideoilla ja kisalavaesiintymisillä. Tällainen glamourtyylinen gaala-ilta on kieltämättä iloinen poikkeus. Ja ennen kaikkea, kilpailijat näkevät toisiaan muissakin yhteyksissä, kuin vain messuilla tightsit ja tank top päällä.

Bodylehden sivuilla lukee näin:

Gaalan toinen tärkeä tarkoitus on nostaa lajin arvostusta virallisena urheilulajina Suomessa ja tietysti juhlia menestyksekästä fitnessurheiluvuotta 2015.
Tilaisuuteen on pukukoodi, jotta siitä saadaan tarpeeksi juhlamainen ja sinne myydään illalliskortteja kuten yleensäkin gaaloihin kuuluu. Ja kuten kaikkiin tämän tyyppisiin tilaisuuksiin kuuluu, on Fitnessurheilu Gaalassakin punainen matto, jossa vieraat kuvataan tullessa!
IFBB Finland ry. ja Nordic Fitness Expo ovat yhteistyössä Euroopan parhaaksi kaupunkihotelliksi valitun Lahden Seurahuoneen kanssa järjestämässä gaalaa ensimmäistä kertaa, mutta tarkoitus on tehdä siitä jokavuotinen perinne.
”Fitnessurheilu kaipaa juhlaa ja tyylikästä gaalaa, johon tullaan juhlimaan paremmin pukeutuneena”, sanoo Lahden Seurahuoneen ravintolapäällikkö Jani Aaltonen.

Paikalla tulevat kaikki!
Paikalle on kutsuttu Suomen suurimmat, tunnetuimmat ja menestyneimmät fitness –alan nimet kuten mm. Jutta Gustafsberg, Jari ”Bull” Mentula, Sofia Ruusila-Nousiainen, Jaana Malytcheva, Sherko Eliassi, Sara Back, Vertti Harjuniemi, Jenni Levävaara ja Mika Nyyssölä. Paikalla ovat käytännössä kaikki ne henkilöt, jotka tällä hetkellä ovat mukana alalla vaikuttamassa fitnesslajien tulevaisuuteen.
Yleensä fitnessurheilijat ja -urheilualalla olevat henkilöt tapaavat toisiaan hätäisesti kisojen yhteydessä, mutta nyt on aikaa tutustua, jutella ja juhlia!

Tervetuloa mukaan!
Tule juhlimaan hienoa fitnessvuotta hyvään seuraan ja tutustumaan uusiin ystäviin tai tapaamaan jo tuttuja kavereita. Illalliskortin hinta on 55 euroa ja sen voi ostaa Lahden Seurahuoneelta puhelin 020-1234654 tai meilaamalla osoitteeseen: sales.lahti@sokoshotels.fi
Fitnessurheilu Gaala alkaa kello 19:30. Ohjelmassa on ensin BODY Awardsien julkistaminen, sitten illallinen, ansioituneiden urheilijoiden ja toimitsijoiden palkitseminen ja illan kruunaa vuoden fitnessurheilijan nimeäminen.
Tämä ilta muistetaan yhtenä hienoimmista hetkistä fitnessurheilun parissa.
Menu
Illan maukkaat ruokailut on suunnitellut Lahden Seurahuoneen keittiömestari Ville Penttilä, joka yhdessä Nicole Wilkinsin kanssa suunnitteli suositun Nicolen nimikkomenuun NFE-tapahtuman ajaksi. Menu on suunniteltu sopivaksi fitnessväelle ja gaalassa ei kaloreita lasketa, vaan siellä pidetään hauskaa hyvien ystävien seurassa!

Voita Supermass tuotepalkintoja!!

Bodylehti jakaa myös vuotuiset Body Awardsit.

Vuosittainen ja perinteinen BODY Awards on ollut jo vuosia valtavan suosittu, sillä kansa saa päättää siitä, kuka on Suomen suosituin fitnessurheilija tai kehonrakentaja. BODY-lehti ja sen asiantuntijaraati ovat valinneet urheilijat, joita voitte äänestää. Perusteena valinnoille on vuoden 2015 kansainvälinen yleisen sarjan kilpailumenestys tai lajin ehdoton ykkösnimi Suomessa.

Monia kovia suorituksia jäi listan ulkopuolelle, mutta jokainen voi äänestää omaa suosikkiaan valitsemalla vaihtoehto 11 ja laittamaan vaihtoehtoon oman suosikkinsa.
BODY Awards 2015 kilpailun yleisöäänestyksen voittaja palkintaan hienolla pokaalilla Fitnessurheilu Gaalassa, Lahden Seurahuoneella 30. tammikuuta.

Voi äänestää suosikkiasi 2.-10. tammikuuta välisenä aikana.

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja:
3 x Supermass Nutrition lahjakortteja (arvo 100 €!)
20 x Supermass Nutrition shakereita

LINKKI ÄÄNESTYKSEEN!!

avards-logo

Eli sinne vaan äänestämään omaa suosikkiasi. Viime vuosihan oli kyllä suomalaisten osalta aivan huikea, tuli paljon mestaruuksia ja voittoja. Varsinkin naiset ovat vahvoilla fitnessurheilussa maailmalla. Jos katsoo minkä määrän tytöt tuovat aina tullessaan palkintoja ja mestaruuksia, on tulevaisuus vahva meidän naisten fitnesslajeissa. Miesten osalta on kova odotus, että saataisiin lisää KV-mestareita ja voittoja. Meikä nyt avasi hanan, kuka pitää sitä auki tulevina vuosina?

Suomessa on kuitenkin valtava potentiaali kun katsotaan väkilukuun nähden, miten paljon salilla käydään, treenataan ja kehitetään kroppaa. Sieltä on pakko nousta useampiakin uusia lahjakkuuksia. Jäädään jännityksellä odottamaan.

Itse teen tällä hetkellä kovaa työtä salilla ja pyrin yhä vahvasti olemaan mukana tulevissa karkeloissa. Tämä vanha jästipää ei osaa luovuttaa vielä. Blogini on yksi henkireikä ja te lukijat niitä tärkeimpiä tahoja, joiden voimalla jaksan painaa eteenpäin. Kiitos että te DYYDSit jaksatte kommentoida, osallistua keskusteluihin, tukea, tilailla bannerin kautta, olla messissä näissä hassuissa skaboissa, hyödyntää NYYSSIS-tarjouksia jne jne jne. Nää on mulle niitä tärkeitä asioita, vaikka pieniä ovatkin maailman mittakaavassa.

RESPECT DYYYDS!!

11850660_10156092844445160_5182160160519067200_o

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.