This is Mika

18.10.2012 06:16 2min luku 13

Löpinää...

Huomenia!

Eilen kävi sitten pikku haveri ja podcast valitettavasti tuhoutui! Olimme nauhoittaneet reilun tunnin löpinää ja jutustelua muun muassa: virtahevoista, Mentulan ja Niskasen Vellun autoinsidentistä, plastiikkakirurgiasta, autonavainmyytistä, Dorian Yatesin pojasta sekä lukuisista muista aiheista.

Nauhoituksen jälkeen kuitenkin jotain oli filulle tapahtunut ja koko sillä oli vain 32kilobittiä! Eli ei tosiaankaan ollut jakso purkissa!? Syytä tähän Mike ei koskaan löytänyt vaan oletti vain ohjelman buganneen prosessointivaiheessa ja pahasti!

Nyt siis jäi podcastit tulematta ja kovastihan se harmittaa! 🙁 Ensi viikolla kuitenkin gymlogia tiedossa. On tulossa aivan superjakso! Hyödyllistä infoa siis tulossa! Kahden viikon päästä yritämme uudella softalla podcastia. Patience my friends! 🙂

***

Viime viikonloppuna tuli saatua taas mun yhtä suurinta herkkua, bataattikeittoa. Ystävämme Tea&Sami olivat luoneet tämän mainion herkun kun tulimme kyläilemään heille. Täytyy vielä kiitttää moisesta namista vielä heitä, kiitos! Suosittelen ihan kaikille herkkusuille tätä bataattikeittoa, se on ihan huikean maukasta! Kuvassa näkyy myös aivan hurjan herkullinen kurpitsansiemenleipä. Ostettiin tuo herkku lohjan ABC:ltä leipomosta joka itse leipoo omat leipänsä, eli tuoretta ja kuohkeaa leipää oli todellakin!

Kaikille kauhun ja zombiegenren ystäville on luvassa taas nannaa, sillä Walking dead, kausi 3 on alkanut jenkeissä!

Itelläni eka jakso uudesta kaudesta on vielä näkemättä, mutta sehän ilmestyy aivan pian meidänkin kanavilla. Ei siis ole kuin viikon verran jäljessä Suomessa. Useinhan noi sarjat juoksee vuosia edellä jenkeissä. Sarjahan perustuu Robert Kirkmanin käsikirjoittamaan sarjakuvaan. Sarjakuvaa on julkaistu vuodesta 2003 alkaen.

Sarja kuten sarjakuvakaan ei loppupeleissä ole niin actionpainotteinen kuin luulisi. Itseasiassa toinen tuotantokausi olikin hyvin draamavetoinen ja ehkä monenkin mielestä seisova, mutta siinäpä sarja suosio piileekin, ihmisuhdedraamassa! Vaikka homma on zombiemeininkiä ja eletään apokalyptisessä maailmassa jossa kaikki on tuhoutunut ja ihmiset hajaantuneet, ovat ihmissuhteet yhä äärimmäisen tärkeitä. Ekan kauden hurjastelut saattoivat antaa liiankin toimintapainotteisen kuvan sarjasta ja tokan kauden draama ehkäpä sitten veikin ne räiskintäfanit ja zombie slayerit pois sarjan lumoista.

Mielenkiinnolla odotan tätä uutta kautta ja miten sarja etenee. Muistakaa siis katsoa ensi-ilta kolmannelle kaudelle 21. lokakuuta!!

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.