This is Mika

24.01.2016 15:25 2min luku 14

Bodybuilding Finland TV - Mika Nyyssölä

Moikka!

Bodauksesta innostunut kööri Bodybuilding Finland käväisi moikkaamassa meikäläistä viime vuoden joulukuussa ja samalla haastattelivat ja kuvasivat olkapäätreenejäni Mayor’silla. Tiiseriäkin on tuosta saatu ulos jokin aika sitten, mutta nyt olisi julkaistu itseasiassa kokopitkä video tuosta tapaamisesta.

Seuratkaa poppoota Facessa, instassa ja Youtubessa. Oikein mukavia tyyppejä olivat ja tuottavat ahkerasti videoita bodareista. Nyt on jo julkaistu allekirjoittaneen lisäksi Kohosen Tonista ja Kille Kujalasta treenivideo. Tulossa on ainakin Heinäsen Markuksesta oma filmi.

Olkapäitä tosiaan rankaistaan ja samalla pohditaan meikäläisen treenifilosofiaa.

bbfin

Noista massoista ollaan hieman tultu alaspäin. Tuossa taisi painoa olla joku +90kg. Tällä hetkellä paino on alle 90kg, siinä 86-88 hujakoilla. Oon vähän syklitellyt syömisiä, kun jossain vaiheessa yksinkertaisesti tuli stoppi tuolle syömiselle. Ei siis ruoka maistunut vaikka kuinka yritin tunkea sitä suuhuni. Oksennutti vain.

Päätin sitten tahallani pudotella kaloreita, söin keittoja ja melkeinpä paastosin. Nyt on hieman saatu sitä ruokahalua takaisin mutta välillä on päiviä, kun pitää mennä matalilla kaloreilla, jotta saisi sitä näläntunnetta takaisin.

Tää on siis ihan normaalia reaktiota mitä mun kroppa tekee. Olen aina ollut todella huono syömään. Pärjännyt siis tosi pienillä ruokamäärillä. Naureskeltiin Ovaskaisen Mikon kanssa, kun meillä molemmilla on niin huono ruokahalu, että voidaan herättyämme mennä pitkälle iltapäivään niin, ettei ole edes nälkä. Tämä toki on bodauksen kannalta ehkä se huonoin juttu koskaan.

Savolaisen Markohan on aina painottanut kehityksen vaativan sitä, että treenataan hullun kovaa ja syödään niin paljon että oksettaa. Tietysti tälaisessa tilanteessa olisi mitä kivompaa jos omistaisi rajattoman ruokahalun. Mulla kestää sellaiset 30-60 päivää se rajaton näläntunne, kun ollaan kisojen jälkeen palattu normielämään. Sen jälkeen iskee se stoppi.

Oli Mauritiuksella hauskaa, kun pääsi buffettiin syömään ja sitä ruokaa vaan haki lisää ja lisää. Nyt ei voisi kuvitellakaan syövänsä niin suuria määriä ruokaa. Saatoin yhdellä aterialla vetäistä 3 jätti-isoa lautasellista intialaista sapuskaa. Silmämääräisesti laskettuna tuli ihan takuulla jotain 7000-8000 kaloria per päivä vedettyä puhdasta ruokaa. Maha oli kieltämättä aika pallomainen olematta pyöreä… 😉 Tunti meni usein, ennen kuin kipu alkoi hellittää mahassa, sen verran piukeaksi se syötiin joka safkalla. Näitä hetkiä odotellessa…

Ruuan jälkeen kas kummaa maistui kyllä jäätelö… Meni vissiin johonki toiseen mahaan?

IMG_9991

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.