This is Mika

24.02.2021 08:29 2min luku 2

BODARIN SAFKAT JA SNACKSIT! (video)

Moikka!

Maksimaalisen kehityksen, palautumisen ja ylipäätään jaksamisen kannalta on todella tärkeää, että syödään oikein ja riittävästi. Itse teen joka päivä eväät itselleni valmiiksi, purkitan ne, laitan purkit kylmälaukkuun ja kannan kylmälaukkua mukana minne menenkin. Tämä käytäntö on minulla ollut jo viimeisen 18 vuoden ajan.

***

***

Se on vaan kylmä fakta, ettet tarkalleen tiedä mitä syöt, jos käytät lounasravintoloita tai muita buffetteja ruokapaikkanasi päivisin. Huonoja vaihtoehtoja ravinnon makrosuhteiden osalta ovat myös ruokakauppojen einesosastot, joista nopeat eväät kiireessä käy hommaamassa. Ei näin!

Monelle eväiden tekeminen on täysin rutinoitunut homma, johon ei edes mene varttia pidempää aikaa. Hyödyt ovat massiiviset, sillä riittävä ja monipuolinen ravinto on omiaan, kun hankitaan lisää lihasmassaa tai ollaan dieetillä. Se on lähinnä tottumiskysymys monelle ja luullaan, ettei aika riitä tai ruuan valmistaminen olisi jotenkin kamalan työlästä. Sitä se ei todellakaan ole, kun pääsee hyvään rytmiin.

Teet eväät joko edellisenä iltana tai saman päivän aamuna ja tiedät tarkalleen mitä syöt, eikä syömiset ole satunnaisia tapahtumia, joita toteuttaa silloin kun ehtii. Kroppa ja lihakset nimittäin rakastavat rutiineja ja luodaksesi rytmikkään rutiinin päivään, omat eväät ja niiden nauttiminen on todella hyvä asia!

Tässä videoklipsu omasta aamurutiinista, jossa väsään päivän eväät ja otan mukaan muutamat aminodrinkit sekä hätävaraprotskupatukat.

Käytän paljon aminjuomia päivän aikana ihan janojuomana ja samalla nappaan itselleni extra määrän hyviä aminoita. Mukaan otan aina eräänlaisena hätävarana muutamat protskupatukat, jos jotain normaalista poikkeavaa tulee vastaan ja tarvitsen lisäenergiaa tai päivä venyy yllättäen pidemmäksi, eikä pääse normaaliin rytmiin syömään.

Star Nutritionin aminojuomat ovat vielä hyvänmakuisia! Nuo ovat muuten mainiossa alennuksessakin juuri nyt!

Tämän hetken oma suosikkini protskupatukoissa on ehdottomasti aivan törkeen herkullinen Nutraminon patukka makuna Fluffy Marschmallow! Voi veljet, miten hyvänmakuinen tuo patukka onkaan! Alla olevasta linkistä pääset patukkaan käsiksi!

Nutraminon patukat ovat juuri nyt tarjouksessa! Äläkä unohda testata mun omaa alekoodia: MIKA10, jolla saatat saada jopa aletuotteista vielä -10% alennusta!! Klikkaa vain itsesi täältä blogista tukun sivuille ja kassalla käytät koodia!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.