This is Mika

22.01.2013 08:07 3min luku 84

Työkalut lihaskasvuun!

Moi!

Pakko hehkuttaa, kun olen nyt puoltoista kuukautta käyttänyt tota Ultimate Nutritionin BCAA jauhetta treenin aikana. Otan sitä kolme mitallista sheikkeriin ja vettä päälle. Makuja on monia, joten varmasti jokainen löytää mieleisensä. Itselläni testissä ollut kirsikka (maku on todella vahva) ja appelsiini (oma suosikki). Tämä lisäravinne on todellakin hintansa arvoinen (37,90), juuri oikea työkalu estää kataboliaa ja mikä parasta, treenin aikana juodessa tätä BCAA:ta olen huomannut jaksavani huomattavasti pidempään.

BCAA jauhe, bannerin kautta 37,90

Minulla monasti on käynyt niin, että olen treenauttanut useampaa asiakasta perätysten, se siis tarkoittaa, että omat treenit valmennettavien kanssa venyy useisiin tunteihin. Energiaa pitää siis olla pitkäksi aikaa. BCAA:t on omiaan tällaiseen ja näiden avulla jaksan pidempään ja kovempaa kuin koskaan aikaisemmin!

Ennen treeniä, jos olo on väsynyt, otan jotain PWO:ta ja useimmiten se on Craze. Tämä antaa sen tarvitsemani kick startin ja mikä parasta, tämä ei aiheuta unettomuutta tai  ylienergisyyttä illalla, mitä esim edesmenneet, hemaraget ja crackit aiheuttivat. Myöskään crazen tehon loputtua ei tule crash downeja.

craze bannerin kautta!

Treenien päälle nautin aina palautusjuoman. Se on periaatteessa se tärkein työkalu lihasmassan kehitykseen. Jos sinulla ei ole varaa panostaa lisäravinteisiin, palautusjuomaan kannattaa satsata. Osta joko valmis sekoitus tai sekoita itse niinkuin minä useimmiten teen.

Oma palkkarini koostuu esim näistä seuraavista ainesosista:

Nectar Whey protein isolaatti, joka on yksi parhaimman makuisista ja laadukkaimmista proteiineista markkinoilla (laktoositon).

Hae Syntraxin nectar bannerin kautta!

Kreatiinimonohydraatti:

1kg kreatiinia vain 9,90! Tilaa Bannerin kautta!

Anabolic bolt, täydellinen koostumus ja oikea suhdemäärä hiilaria: 45 % hiilihydraattimix; Vitargo™/ Palatinos™.

anabolic bolt bannerin kautta 21,90e!

L-glutamiinia vielä erikseen palkkariin stimuloimaan kasvuhormonin eritystä ja auttamaan palautumisessa:

L-glutamiini

Kaikki nämä bannerin kautta!

Kommentit (84)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.