This is Mika

02.04.2015 17:45 2min luku 11

Loma alkoi!

Hellou kaikille!
Meikällä alkoi sitten talviloma ja jossain vaiheessa siipastaan kohti etelän lämpöä. Pari viikkoa lomaa josta viikko sitten Madeiralla. Toivotaan että reenit onnistuu sielläkin. Nuo hotellien salit ovat mitä on ja se on aina pienoinen ylläri mitä siellä pidetään salina. Voipi olla pari juoksumattoa ja yksi kahvakuula ja se on hotellin mielestä punttisali. 😀
Treenejä vedelty hiki hatussa ja tuplajumppiakin tullut parit per viikko. Paino tänään aamulla 85,9kg. On siis alimmillaan kuin aikasemmin. Dieettihän alkoi 28. helmikuuta eli reilu kuukausi mennyt tässä vyötä kiristellessä.
Habajumppa aluillaan
ilme3
Hiilarin vähyys näkyy lähinnä paineettomuutena kropassa. Eilen söin 150 grammaa hiilaria, niin huomasin treeneissä selkeän paineisuuden ja tuntui, että kroppakin näytti paaaljon kovemmalta. Tää on siis lähinnä henkistä taistelua, että uskoo itseensä, kun kroppa näyttää surkeelta ja pieneltä. Pikku tankkaus ja äijä on ku uus. 🙂
Rintajumpat ja mousti
möystipöysti
Huomenna olis pientä kuvaussessiota Lahdessa. Oikein mukava päivä siis tiedossa. Kuvaukset ovat muuten yleisesti tosi mukavia, mutta yllättävän rankkoja. Pumppia päälle ja hikeä pintaan ja sit painojen kanssa pitoa pitoa. 😀 On melkoisen raskasta pysäytellä liikettä ja pitää painoja paikoillaan, että saadaan hyvä kuva. Tulee oikein lihakset kipeiksi kun niin hassuja staattisia pitoja joutuu tehdä kuvausten tiimellyksessä.
Hauskaa pääsiäistä kaikille!!
grind
Jalat tuntuvat saaneen pienesti elastisuutta lisää, kun tuosta pinnalta on päälimmäisin kerros läskiä saatu hieman pois. Treenit osuvat ja uppoavat oikeisiin paikkoihin ja saan hyvän tuntuman jalkatreeneissä, oikeastaan paremman kuin koskaan aikasemmin. Teen paljon supersettejä ja suoria sarjoja pitkillä toistoilla. Oikeastaan pääosin 15-30 toistoa hujakoilla pyörii kaikki sarjat. Jos oikein isoihin painoihin menen niin silloin vähintään se 10 toistoa on hyvä saada.
Jalkareenit menossa
jalat

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.