This is Mika

11.09.2018 12:15 2min luku 4

Tuloksellinen treenaaminen vaatii suunnitelmallisuutta

Moikka!

Jokainen meistä haluaa tuloksia salilla tai missä tahansa urheilulajissa.. Tuloksia syntyy, kun omaksutaan tieto ja tekeminen ja lähdetään toteuttamaan järjestelmällisesti ennalta laadittua suunnitelmaa. Olen huomannut, että tarkkaan suunniteltu treeniohjelma on aivan omiaan, kun pyritään järjestelmällisesti hakea tuloksia treeneistä.

Treenaaminen menee helposti sellaiseksi sinne päin tekemiseksi, jos ei selkeää ohjelmaa tai suunnitelmaa ole otettu käyttöön. Sarjat ja toistot saattavat hyvin jäädä puolitiehen ja tekeminen ontuu intensiteetin osalta. Tuloksia on turha haaveilla tällaisessa tilanteessa.

Kun tarkat ja suunnitellut ohjeet ovat käytössä, niitä on helppo noudattaa ja toteuttaa, ja näin treenit pystytään viemään huononakin päivänä loppuun asti. Valmiista suunnitelmasta ei ihan heti lähdetä poikkeamaan. Kun systemaattisesti päästään treenaamaan ja pidetään tiukka rytmi tekemisessä, saadaan voimaa ja lihasta lisää.

Moni teistä lukijoista on varmasti huomannut, että minulla on monelle eri treenijaolle rakennettu erilaisia valmiita treenipaketteja. Näissä jokaisessa on tarkkaa suunnitelmallisuutta ja monipuolisuutta mukana. Pidetään huoli, että lihas joutuu koville ja saa rasitusta monipuolisesti eri metodeilla.

Valmiita paketteja eri jaoilla löytyy seuraavanlaisia:

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit:

Tuloksellinen treenaaminen vaatii suunnittelua ja tarkkoja ohjelmia, jotta treenit pysyvät riittävän kovina ja monipuolisina. Ei siinä ole mitään salaisuutta, mutta se vaatii vain tarkkaa tekemistä. Omin päin tekemisessä piilee aina ne riskit, että homma jämähtää paikoilleen ja tekeminen rutinoituu niin, ettei huomata, että progressiivisuus ja vaihtelevuus on unohtunut kauan sitten treeneistä. Ei tietenkään kaikille näin käy, mutta se on varsin yleistä. Treenien tehokkuus ja itsensä ylittäminen jää helposti pois, kun tehdään ilman mitään ohjelmaa fiilispohjaisesti.


BANNERISKABA KÄY

Osallistu sinäkin. Voit voittaa elämykselliset treenit mun kanssa, uuden kirjani nimmarilla sekä sapuskat Wandas’s ravintolassa!

Ohjeet klikkaamalla kuvaa alla:

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.