This is Mika

16.03.2017 21:14 4min luku 15

Tätä päivää on odotettu! - Kirja on nyt kaupoissa!

Moikka!

Jälleen on yksi sivu käännetty elämässäni. Sain nimittäin oman kirjani kirjakauppojen hyllyille tänään. Minulle tämä on iso asia ja olen jännittänyt kovasti miten ihmiset suhtautuvat kirjaani. Siihen on puoli vuotta annettu hikeä, rakkautta ja tunteita. Treenioppaaseen olen panostanut aivan valtavan paljon. Halusin siihen jotain erikoista ja mielessäni olikin pyörinyt systeemi, jolla jokainen kykenisi rakentamaan omia päivän treenejään lihasryhmille. Meni pitkään ennen kuin sain luotua systeemin konkreettisesti ja ymmärrettävään muotoon. Kun sivuja on rajallisesti, se omalta osaltaan asettaa rajat ja haasteensa. Saimme kuitenkin kaiken noin 200 sivun sisään ja kokonaisuushan on fantastisen kaunis. Minun näköinen kirja, kuten itse olen sitä mainostanut.

Giant Killer ja Bull vierekkäin kaupassa, tosin mun kirjaa enää yksi jäljellä… Kannattaa muuten kiirehtiä, painos saattaa kadota aika hätäseen.

Nyt on odotettava arvosteluja ja kommentteja ihmisiltä. Palan halusta kuulla mitä mieltä te lukijat olette opuksesta. Monihan on jo kommentoinut, että se näyttää ainakin hienolta. Kuvia kirjassa on massiivisen paljon, yli 400kpl. En halunnut säästellä visuaalisuudessa, vaan halusin nimenomaan paljon kuvia, paljon taidetta ja pieniä yksityiskohtia (ikään kuin sellaista turhaa ja hassua sälää). Sellaista joka sävyttää ja maustaa itse kirjaa ja tuo väriä lukukokemukseen. Helppoa ja kivaa luettavaa, jonka pariin saattanee palata vielä uudelleenkin? Kirjaahan ei ole mikään pakko lukea enismmäisestä sivusta lähtien, vaan voit napata auki minkä tahansa kohdan ja lukea sen. Kirjaan voi palata uudelleen ja lukea sitä ihan miten päin, vaikka lopusta alkuun.

Tänään klo 13 piti kustannusyhtiö Docendo medialle julkistamistilaisuuden Ostrobotnialla. Paikalla oli STT, maikkari sekä Iltalehti. Kuvia otettiin paljon ja oli mukava päästä keskustelemaan ja vastailemaan kysymyksiin kirjasta ja omasta lajistani.

STT:n edustaja ohjastamassa ja Virtamo sekä minä tarkkaavaisina. (jounilla hassun tuima ilme)

Kameran edessä poseerausta. Ei ole vieras juttu minulle.

Hymyä piisasi!

Meikä selittää keskellä. Oikeassa laidassa MTV:n toimittaja tarkkaavaisena ja vasemmalla Lauri Törhönen ei niin tarkkaavaisena. 😀 (Törhönen muuten totesi kirjan olevan kovin tyylikäs ja vei Donnerillekin yhden, kun oli menossa miestä tapaamaan tilaisuuden jälkeen)

On muuten ilo esittää, että myös Fitnesstukulta saat kirjan tilattua itsellesi. Fitnesstukku on ollut mukana kirjaprojektissa ja halusi luonnollisesti myös kirjan myyntiin itselleen. Saat teoksen vain 24,90 hintaan. Kun tilaat sen tuon bannerin kautta, tuet samalla minun uraani ja vahvistat minun sponsoriyhteistyötä tukun kanssa. Ei muuta kuin klikkaa kuvaa ja käy poistamassa omasi!

Kirja on saanut jo jonkin verran mediahuomiota.

Iltalehti siteeraa dieettiajan tilanteita, joista jonkin verran varmasti vaietaan, mutta itse koin tämän syömishäiriön asiaksi, jonka halusin tuoda esille. Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa uutinen.

Ilta-Sanomat on myös julkaissut otteita kirjasta. Klikkaahan kuvaa alla.

Summa summarum

Päivä on ollut hieno. Kertakaikkisen hieno. Nyt tosiaan vaan hypistellään kirjaa ja luetaan sitä. Hauskoja lukuhetkiä kaikille ja pistäkäähän kommentteja tulemaan ja fiiliksiä kirjasta. Palaute on meille tärkeää ja haluan tottakai kuulla myös treenioppaasta, miltä se vaikuttaa ja miten sen avulla olette saaneet uutta perspektiiviä treenaamiseen. Yes!

***

Nyyssölä Bros Experiment

Huomenna on Twitch-ilta Jukan kanssa klo 17 alkaen. Nyyssölä Bros juhlistaa kirjan julkaisua ja yhtenä Give Awayna on tottakai yksi kappale ensipainosta saatu Giant Killer -kirja!! BOOM!! Kyllä, sen saa itselleen joku onnekas omistuskirjoituksella!! Tällaistahan ei ole kukaan saanutkaan. Omistuskirjoitus kirjassa on aina super arvokas, sillä se tarkoittaa, että se on omistettu varta vasten yhdelle ihmiselle!! Olkaa siis kanavalla mukana ja seuratkaa lähetystä!

Pääset seuraamaan lähetystä TÄÄLTÄ!

 

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.